Noël Lutjes, Jongerenwerker+ Buurtwerk

Home > Meerzicht > Wijkteam > Noël Lutjes, Jongerenwerker+ Buurtwerk

Noël Lutjes, Jongerenwerker+ Buurtwerk

Noël Lutjes

Ik ben Noël Lutjes, jongerenwerker+ bij Buurtwerk en in dienst sinds november 2020. Inmiddels doe ik zo'n 8 jaar het jongerenwerk met veel plezier. In Zoetermeer ben ik in dienst voor het project 'Move On', wat in eerste instantie start in de wijk Oosterheem. 'Move On' is een project gericht op het voorkomen van de jonge aanwas in de criminaliteit en de overlast die hieruit ontstaat. Er mij gevraagd om tijdelijk het gezicht van de wijk Meerzicht te zijn, wat ik graag doe.

Sinds ik gestart ben met werken in Zoetermeer heb ik de wijk Meerzicht leren kennen als een gezellige, leuke wijk. Vanuit Buurtwerk organiseren we activiteiten, bieden hulp bij vragen en leggen verbindingen in de wijk.

Ik ben bereikbaar en beschikbaar van maandag t/m donderdag van 13.30-22.00 uur, dus schroom niet om contact op te nemen via e-mail noel.lutjes@buurtwerk.nl of bel 06-39511842.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert