Gabriëlle Bosman, combinatiefunctionaris sport

Home > Meerzicht > Wijkteam > Gabriëlle Bosman, combinatiefunctionaris sport

Gabriëlle Bosman, combinatiefunctionaris sport

Gabriëlle Bosman

Ik werk als combinatiefunctionaris sport in de wijk Meerzicht. Op alle basisscholen van Zoetermeer, dus ook in Meerzicht, bieden we activiteiten aan zoals sportieve pauzes, sport op school lessen en buitenschoolse sportlessen. We zijn betrokken bij de organisatie van sportdagen, de buitenspeeldag en nog veel meer. Ook op speelboerderij Het Buitenbeest worden regelmatig sportieve activiteiten verzorgd. Verder proberen we zo veel mogelijk sportverenigingen in contact te brengen met de scholen en de kinderen die graag willen sporten.

Dat kan bijvoorbeeld via een WijkSportVereniging. Een WijkSportVereniging is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Zoetermeer en de Zoetermeerse sportverenigingen. Zo is het mogelijk dat de verenigingen gratis sportlessen verzorgen op de basisscholen in Meerzicht.

Ben je zelf geïnteresseerd in kennismaken met een bepaalde sport? Kijk dan ook eens op: www.sportpas.nl/zoetermeer. Ik ben te bereiken via e-mail g.p.bosman@zoetermeer.nl.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert