Ellen Perik, gebiedsmanager kwaliteitsimpuls Meerzicht

Home > Meerzicht > Wijkteam > Ellen Perik, gebiedsmanager kwaliteitsimpuls Meerzicht

Ellen Perik, gebiedsmanager kwaliteitsimpuls Meerzicht

Ellen Perik

Ik ben Ellen Perik en vanaf 1 januari 2021 mag ik mijzelf de gebiedsmanager kwaliteitsimpuls Meerzicht noemen. En dat is best raar in een periode waarin het met elkaar plannen maken, luisteren naar onder andere bewoners, organisaties die werken in de wijk en collega's allemaal op afstand plaatsvindt. Maar dat is een uitdaging die ik graag aanga. In de komende periode ga ik aan de slag met het opstellen van een wijkplan waarin de aandachtsgebieden uit de eerder gevoerde gesprekken met u als wijkbewoner of wijkpartner meegenomen worden. Ons gezamenlijke doel is om Meerzicht nog prettiger te maken.

Ik heb in de afgelopen jaren op verschillende manieren bijgedragen aan wijkplannen en wijkverbeteringen. Onder andere als gebiedsmanager Oude Westen in Rotterdam, maar ook als medewerker beheer bij een woningbouwcorporatie en manager informele zorg bij een thuiszorginstelling. Ik heb belangstelling voor de verschillende opgaven, zoals het groen in de openbare ruimte en eenzaamheid in een wijk. In Meerzicht zijn door u allen verschillende aandachtsgebieden genoemd en voor een goed resultaat ga ik kijken naar de samenhang in de aanpak.

Ik vertrouw erop dat ik samen met u en andere belanghebbenden in de wijk kom tot een wijkplan dat op termijn bijdraagt aan de kwaliteitsimpuls wijk Meerzicht.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert