Online bijeenkomst ‘beter slapen’ bij inZet

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht > Online bijeenkomst ‘beter slapen’ bij inZet

Online bijeenkomst ‘beter slapen’ bij inZet

RSS

Ik kan me zo slecht concentreren, vergeet dingen en sla ze niet meer op. Ik val moeilijk in slaap. Mijn lichaam vraagt om rust.

Herkent u deze uitspraken en wilt u er iets aan doen? Doe dan mee met de online bijeenkomst ‘beter slapen’. Tijdens deze workshop leert u waarom uw slaapgedrag is zoals het is en wat u kunt doen om een betere nachtrust te krijgen. Ook leert u dat slaappillen, alcohol en andere middelen het probleem niet oplossen, maar verergeren.

De workshop is op donderdag 17 mei van 10.00 uur tot 12.00 uur en wordt geleid door een trainer van Indigo>Preventie. Na aanmelden krijgt u een link toegestuurd waarmee u kunt deelnemen.

Neem om u aan te melden of voor meer informatie contact op met Gioia Conte, sociaal cultureel werker van inZet Meerzicht, e-mail gioia@stichtingpiezo.nl of telefoonnummer 06-31687716.
 
inZet is het nieuwe samenwerkingsverband voor zorg en welzijn in Zoetermeer. 

Bron: Stichting Piëzo

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert