Kom ook naar de Veteranenavond op 29 juni

Tijdens de 17e Veteranenavond op zaterdag 29 juni bedankt Zoetermeer haar veteranen. Bent u er ook bij? Het belooft een feestelijke avond te worden met een uitgebreid programma, waaronder een defilé van historische en moderne militaire voertuigen.

Deze militaire optocht vertrekt om 18:30 uur vanaf de Buytenparklaan en komt rond 19:30 uur aan op de Markt, waar burgemeester Bezuijen hen verwelkomt. Tijdens de Veteranenavond bedanken we de Zoetermeerse veteranen die zich, nu en in het verleden, hebben ingezet voor vrede. Bekijk hier de uitgeschreven route van de militaire optocht. Komt u de veteranen ook toejuichen?

Activiteiten op de Markt

Op de Markt is er tijdens deze avond genoeg te doen voor jong en oud. Kinderen kunnen geschminkt worden en diverse militaire uniformen en hoofddeksels passen. Vanaf 18:30 uur treedt The Band of Liberation & Pipes Armyband op. Alles natuurlijk met een militair karakter. Wanneer het defilé aankomt op de Markt, verwelkomt burgemeester Bezuijen de veteranen. Daarna kan iedereen de militaire voertuigen bekijken.

Programma

18:30 uur
Start defilé vanaf de Buytenparklaan

18:30 uur
Start programma op de Markt

18:45 uur
Optreden The Band of Liberation & Pipes Armyband

19:30 - 19:45 uur
Voertuigen arriveren op de Markt
Aansluitend toespraak van burgemeester Bezuijen

19:45 uur
'Static show' en mogelijkheid om de voertuigen te bezichtigen