Zoetermeerveilig.nl

Home > Inwoners > Zoetermeerveilig.nl

Zoetermeerveilig.nl

logo ZoetermeerVeilig.nlVeiligheid is een basis om prettig te wonen, werken en recreëren. De gemeente doet er dan ook alles aan om Zoetermeer een veilige stad te maken en te houden. Uiteraard doet de gemeente dat niet alleen. Zij werkt daarmee samen met de politie, de brandweer, het openbaar ministerie en allerlei andere instanties die zich bezighouden met veiligheid.

Veiligheid maak je tenslotte samen!

Actueel

Korte wapenstok voor Zoetermeerse handhavers

Zoetermeerse handhavers worden voor de duur van een jaar uitgerust met een korte wapenstok. Zoetermeer is daarmee één van de tien gemeenten die deelneemt aan de pilot van het ministerie van Justitie en Veiligheid (J&V).
Lees meer in het nieuwsbericht

Maatregelen Poortugaalstraat en omgeving

De gemeente heeft maatregelen genomen om de aanhoudende onrust en overlast in de Poortugaalstraat en omgeving te beëindigen. Buurtbewoners ervaren sinds geruime tijd overlast van jongeren. Het gaat daarbij om vernielingen, geluidsoverlast en ruzies. Inspanningen van diverse kanten om het tij te keren, zoals waarschuwen, in gesprek gaan, doorverwijzen naar de jongeren ontmoetingsplek, boden tot nu toe niet voldoende uitkomst.
Meer over de maatregelen

Meer informatie

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.