Zoetermeerveilig.nl

Home > Inwoners > Zoetermeerveilig.nl

Zoetermeerveilig.nl

logo ZoetermeerVeilig.nlVeiligheid is een basis om prettig te wonen, werken en recreëren. De gemeente doet er dan ook alles aan om Zoetermeer een veilige stad te maken en te houden. Uiteraard doet de gemeente dat niet alleen. Zij werkt daarmee samen met de politie, de brandweer, het openbaar ministerie en allerlei andere instanties die zich bezighouden met veiligheid.

Veiligheid maak je tenslotte samen!

Actueel

Jaarwisseling Zoetermeer relatief rustig

Het overgrote deel van Zoetermeer heeft een relatief rustige jaarwisseling achter de rug. Burgemeester Michel Bezuijen: 'We kunnen terugkijken op een oudejaarsnacht die in Zoetermeer door corona in huiselijk sfeer is gevierd. Mede dankzij de deskundige inzet van de politie, handhaving, brandweer en particuliere beveiligers en het ambulancepersoneel bleef het rustig in de stad. Bij mij overheerst een positief beeld van Zoetermeerders die ondanks de bijzondere omstandigheden door het coronavirus, een fijne en feestelijke jaarwisseling hebben beleefd'.
Meer over de jaarwisseling

Maatregelen Poortugaalstraat en omgeving

De gemeente heeft maatregelen genomen om de aanhoudende onrust en overlast in de Poortugaalstraat en omgeving te beëindigen. Buurtbewoners ervaren sinds geruime tijd overlast van jongeren. Het gaat daarbij om vernielingen, geluidsoverlast en ruzies. Inspanningen van diverse kanten om het tij te keren, zoals waarschuwen, in gesprek gaan, doorverwijzen naar de jongeren ontmoetingsplek, boden tot nu toe niet voldoende uitkomst.
Meer over de maatregelen

Meer informatie

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.