ZoetermeerPas - voordeelcheque 5

Home > Inwoners > ZoetermeerPas - voordeelcheque 5

ZoetermeerPas - voordeelcheque 5

Met voordeelcheques 5 en 6 kunt u ook een taal leren, leren dansen of koken! U krijgt daarvoor maximaal € 23,- korting per cheque op het volgen van een kennismakingscursus. U kunt voordeelcheques 5 en 6 alleen inleveren bij onderstaande aanbieders.

 • Volksuniversiteit en E-Lab Zoetermeer: Leren met Plezier

  Wilt u door het leren van een taal meer kans maken op de arbeidsmarkt? Hebt u wel Engels gehad op de middelbare school, maar merkt u dat het hoog tijd is om uw kennis op te frissen? De Volksuniversiteit heeft een ruim aanbod van taalcursussen op verschillende niveaus. Met voordeelcheque 3,4,5 en 6 kunt u korting krijgen op taalcursussen.

  Lees meer
 • Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC)

  Vergroot afbeelding: Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC)

  Het CKC is de grootste vrijetijdsschool in Zoetermeer en omgeving. Met als doel: muziek, dans, theater/musical, beeldende kunst en nieuwe media voor iedereen. Voor jong en oud, groot en klein talent.

  Lees meer
 • Korting op een kennismakingscursus

  Vergroot afbeelding: omslag Sportgids

  Met voordeelcheques 5 en 6 krijgt u per cheque € 23,- korting op kennismakingscursussen/-lessen. Soms kunt u bij deze aanbieders ook cheque 3 en 4 inleveren. Dat kan alleen als de aanbieders staan vermeld bij cheque 3/4 ! Kijk hieronder voor de actuele aanbieders van cheques 5 en 6.

 • Workshops EHBO / zelfverdediging

  Met Voordeelcheques 5 en 6 kunt u twee workshops volgen. U kunt op www.ehbo-2-do.nl kijken wanneer de workshops worden gehouden. Via deze site kunt u zich ook aanmelden voor deelname. U kunt zich ook aanmelden via Fithealth aan het Rakkersveld 243 (tegenover Digros). Fithealth geeft naast workshops EHBO ook workshops zelfverdediging. U kunt op www.fithealth.nl kijken voor de beschikbare data.

  Lees meer