Stichting EcoWare: computers en fietsen

Home > Inwoners > ZoetermeerPas - Activiteiten zonder voordeelcheque > Stichting EcoWare: computers en fietsen

Stichting EcoWare: computers en fietsen

Vergroot afbeelding: Stichting EcoWare

Sinds 2005 is Stichting EcoWare actief in de gemeente Zoetermeer. Speciaal voor de houders van een ZoetermeerPas knapt EcoWare gebruikte computers en fietsen op. Een computer en een fiets zijn middelen waar iedereen over zou moeten kunnen beschikken. De diensten van EcoWare zijn niet gratis. De prijzen worden echter wel zo laag mogelijk gehouden.

De computers zijn voornamelijk afkomstig van bedrijven die nieuwe hebben gekocht. Deze worden volledig opgeknapt en geïnstalleerd en kunnen dan nog jaren goed dienst doen voor bijvoorbeeld internetten, mailen, het maken van een werkstuk etcetera. In beperkte mate hebben we ook laptops op voorraad.

De gebruikte fietsen worden ook weer volledig opgeknapt, zodat ze goed en degelijk zijn. De fietsen in de showroom van EcoWare voldoen weer aan alle veiligheidsnormen (remmen, verlichting etcetera). Het assortiment van EcoWare is zeer divers: kinderfietsen, stadsfietsen, sportfietsen en fietsen met lage instap.

Bent u op zoek naar een fiets of een computer? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Wattstraat 58. Kijk voor meer informatie en onze openingstijden op www.ecoware.nl.