Voordeelcheques 9 t/m 13 - keuzecheque van € 4,-

Home > Inwoners > ZoetermeerPas - Activiteiten met voordeelcheque > Voordeelcheques 9 t/m 13 - keuzecheque van € 4,-

Voordeelcheques 9 t/m 13 - keuzecheque van € 4,-

Met voordeelcheques 9 tot en met 13 kunt u kiezen tussen verschillende activiteiten.

Aanbod

Nieuw in 2018

In 2018 ontvangen kinderen vanaf 3 tot 18 jaar extra keuze cheques (nummers 9 t/m 13). Daarnaast krijgt het kind ook één begeleiderscheque waarmee een volwassene van 18 jaar of ouder als begeleider gratis met het kind mee kan naar een activiteit. Deze begeleiderscheque is eenmalig geldig en kan alléén worden besteed samen met een keuze cheque met daarop hetzelfde ZoetermeerPas nummer. De begeleiderscheque is niet geldig in Kinepolis, Ayers Rock en het openbaar vervoer (OV).

ADO Den Haag

Op vertoon van uw ZoetermeerPas en tegen inlevering van de keuzecheque kunt u met korting naar voetbalwedstrijden van ADO Den Haag in het Kyocera Stadion in Den Haag.

Met de keuzecheques 9 tot en met 13 heeft u recht op € 4,- korting per cheque. Daarnaast ontvangt u van ADO Den Haag € 7,- korting op de prijs van de Aad Mansveldtribune van € 21,-, op basis van de onderstaande voorwaarden. U kunt zelf bepalen hoeveel cheques u wilt inzetten er wordt echter geen contant geld terug gegeven.

 • Als de Aad Mansveldtribune uitverkocht is, dan is het niet mogelijk om gebruik te maken van een alternatief. Op=op.
 • Alleen geldig voor thuiswedstrijden van ADO Den Haag. Ajax, Feyenoord en FC Utrecht en PSV thuis zijn uitgesloten.
 • Door gebruik te maken van de aankoop van een ticket met de ZoetermeerPascheque gaat de ZoetermeerPashouder akkoord met het Huishoudelijk Reglement Kyocera Stadion en Standaardvoorwaarden KNVB.
 • Tickets en vouchers van ADO Den Haag zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
 • Reserveren van tickets is niet mogelijk. Tickets moeten worden gekocht bij de kassa van het Kyocera Stadion in Den Haag.

Voor meer informatie: website ADO Den Haag

Avond4daagse Zoetermeer 28 t/m 31 mei 2018

Vanaf 18.00 uur, afstanden 5 km of 10 km
Deelname € 5,- per persoon
Tegen inlevering van een cheque (9 t/m 13) ontvangen ZoetermeerPashouders € 4,- korting.

E-mail: avond4daagse.zoetermeer@gmail.com
Website: www.a4d-zoetermeer.nl

Attractiepark Duinrell

Nooitmeernaarhuis

Stap door de poorten van Duinrell en ga mee op avontuur. Start in het nostalgische Wonderland met attracties voor de allerkleinsten, suis in noodvaart naar beneden vanaf het hoogste plekje van Zuid-Holland over de Rodelbaan, vlieg mee in de spannende Dragonfly en laat je kleddernat spatten in de waterachtbaan Splash! Stap in de nieuwste attractie Wild Wings en zie heel Duinrell in vogelvlucht aan je voorbij sjezen. Of zet een nieuw record en ga 123 keer over de kop (in één vlucht!). De speeltuinen, de attracties, de shows... van Duinrell krijg je nooit genoeg!

Voor meer informatie: www.duinrell.nl/attractiepark

Tikibad

Kilometers glijplezier

In het tropische Tikibad beleef je met zestien verschillende glijbanen meer dan 1,3 kilometer glijbaanplezier. Tol door de trechter van de Cycloon, krijg het gevoel alsof je vliegt in de Flits en suis door het donker in de Moonlight of de Starfright. Houd je niet zo van die snelle afdalingen? Roetsj dan van de Groene Barracuda en de Blauwe Haai of dobber heerlijk in een band over de relaxte Lazy River.

Kids waterpark Playa

Het grootste glijbanenparadijs van de Benelux is nóg groter geworden. In de zomer van 2017 kreeg het Tikibad er namelijk een overzichtelijk waterpark speciaal voor kinderen bij: Playa. Roetsj van de vier gloednieuwe glijbanen, stap onder de mega waterval van de tipping bucket en beleef héél veel waterspeelplezier.

Driedubbele cone glijbaan Triton

Ook nieuw in het Tikibad: Triton. In Triton stap je in een tweepersoonsband en suis je van twintig meter hoogte naar beneden. Onderweg word je drie keer verrast door een megacone waarin je heen en weer slingert. Spannend!

Ga voor meer informatie, openingstijden en tickets naar www.duinrell.nl/tikibad.

Houders van een ZoetermeerPas hebben op vertoon van hun ZoetermeerPas en tegen inlevering van keuzecheques nummer 9 tot en met 13 recht op € 4,- extra korting per cheque op de door Duinrell aangeboden actieprijs voor ZoetermeerPashouders (zie onderstaande tabel). Hierbij heeft u de keuze om 1 of meerdere cheques per bezoek in te leveren.

Duinrell (exclusief Tikibad) Tikibad Winter (4 uur) Landgoed van Sinterklaas
Actieprijs voor ZoetermeerPashouder € 18,50 vanaf € 12,50 € 14,50
Actieprijs tegen inlevering van 1 keuzecheque € 14,50 vanaf € 8,50 € 10,50
Actieprijs tegen inlevering van 2 keuzecheques € 10,50 vanaf € 4,50 € 6,50
Actieprijs tegen inlevering van 3 keuzecheques € 6,50 vanaf € 0,50 € 2,50
tot maximaal 5 keuzecheques

Het Tikibad werkt met flexibele prijzen. De extra korting is geldig op de kassaprijs van het Tikibad.

Voorwaarden

 • De Keuzecheques 9, 10, 11, 12 en 13 kunnen worden ingeleverd aan de kassa van Attractiepark Duinrell van 24 maart t/m 31 oktober 2018 (m.u.v. 22 en 23 september), voor het Tikibad van 1 januari t/m 23 maart en 1 november t/m 31 december 2018 en Landgoed van Sinterklaas (24, 25 november, 1 en 2 december).
 • De Keuzecheque is niet te gebruiken in combinatie met andere acties/aanbiedingen/e-tickets.
 • De Keuzecheque is niet inwisselbaar voor contanten.
 • Duinrell geeft geen geld terug op ingeleverde Keuzecheques.

Landgoed van Sinterklaas 24, 25 november, 1 en 2 december

Actieprijs Landgoed van Sinterklaas = € 15,- per persoon (normale kassaprijs = € 20,-)

Actieprijs tegen inlevering van 1 keuzecheque = € 11,-
Actieprijs tegen inlevering van 2 keuzecheques = € 7,-
Actieprijs tegen inlevering van 3 keuzecheques = € 3,-

De gemeente betaalt € 4,- per ingenomen cheque en € 15,- voor de begeleider.

Ayers Rock

Keuzecheques 9 t/m 13 geven recht op € 4,- korting per cheque op de door Ayers Rock aangeboden actie prijs voor ZoetermeerPashouders van € 15,- voor één (introductie) les klimmen van anderhalf uur of één (introductie) les boogschieten.

U mag zelf bepalen hoeveel cheques u wilt inzetten en/of hoeveel u zelf wilt bijbetalen.

Klimmen

De klimmuur bij Ayers Rock is geschikt voor zowel beginnende als ervaren klimmers. Als het mogelijk is kan er bij Ayers Rock zelfs buiten worden geklommen! Het klimmen is mogelijk vanaf 8 jaar en wij adviseren sportieve kleding en schoenen voor de activiteit. Bij Ayers Rock zijn er gescheiden kleedruimtes met douches aanwezig.

Boogschieten

Wilt u graag een keer een introductieles boogschieten volgen? Dat kan bij Ayers Rock. Deze lessen worden op vaste data en tijden gegeven.

De introductielessen worden aangeboden via onze website. Hier kunt u alle beschikbare tijden terugvinden en gemakkelijk een reservering maken.

Met voordeelcheques 3 en 4 kunt u ook een basiscursus klimmen volgen bij Ayers Rock. Als u de cursus met succes doorloopt krijgt u een klimvaardigheidsbewijs én heeft u recht op een maand gratis klimmen.

Voor meer informatie:

Ayers Rock Zoetermeer
Buytenparklaan 14
2717 AX Zoetermeer
www.ayersrock.nl/Particulieren/Klimhal
Telefoon: 079-323 0323

Diergaarde Blijdorp

U kunt met de keuzecheques korting krijgen op uw bezoek aan Blijdorp. Met de ZoetermeerPas krijgt u van Diergaarde Blijdorp 20% korting op de oorspronkelijke (entree) prijs. Daarnaast kunt u met de keuzecheques 9 tot en met 13 zelf bepalen hoeveel cheques u hierbij gaat gebruiken en hoeveel u zelf gaat betalen. Per ingeleverde cheque ontvangt u € 4,- extra korting.

Let op: u krijgt geen geld terug als de waarde van cheques hoger is dan de te betalen kosten.

In Diergaarde Blijdorp maak je in een dag een ontdekkingsreis door de vele werelddelen. Struin over de Afrikaanse savanne en sta oog in oog met giraffen. Maak in het geheel overdekte Oceanium een wandeling over de zeebodem en maak kennis met zwartpunthaaien en zeeschildpadden. Laat je in het grootste vlinderparadijs van Europa omringen door honderden kleurrijke, tropische vlinders. Pas onderweg wel op voor de apenstreken van gorilla Bokito! Laat je eigen 'aapjes' los in de Oewanja Kinderjungle en de gloednieuwe binnenspeeltuin Biotopia.

Praktische informatie

Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Telefoon: 0900-1857 (€ 0,10 per minuut)

Openingstijden

Alle dagen geopend. Kijk voor actuele openingstijden en tarieven op de website www.diergaardeblijdorp.nl.

Bereikbaarheid

Vanaf Centraal Station, uitgang Blijdorpzijde: 12 minuten lopen, tramlijn 11 of buslijn 40, 44 en 49 naar ingang Rivièrahalzijde óf buslijn 33 en 40 naar ingang Oceaniumzijde.

Parkeren

Parkeerplaats Oceaniumzijde.

Adres

Blijdorplaan 8, 3041 JG Rotterdam

Voor meer informatie kunt u terecht op www.diergaardeblijdorp.nl of belt u naar 0900-1857.

Hutten bouwen YMCA, start 13 augustus

De huttenbouw is een week voor kinderen uit Zoetermeer in de leeftijd 8 tot en met 12 jaar. De hele week bouwen de kinderen in de ochtend aan een eigen hut. Na een lunch staan er in de middag allerlei leuke activiteiten op het programma.

De huttenbouwweek vindt plaats van 13 t/m 17 augustus 2018 en wordt opgebouwd midden in de wijk Seghwaert. Goed bereikbaar voor ouders en kinderen, bij voorkeur op de fiets of lopend en dichtbij de RandstadRailhalte 'Seghwaert'.

Orginele prijs € 35,-. Met keuzecheque 9 t/m 13 heeft u recht op € 4,- korting per cheque op de kortingsprijs voor houders van een ZoetermeerPas van € 20,-.

Voor meer informatie: www.ymcazoetermeer.nl.

Kinepolis

logo KinepolisOp vertoon van uw ZoetermeerPas en tegen inlevering van een keuzecheque (9 tot en met 13) heeft u recht op € 4,- korting per cheque (maximaal 1 bon per voorstelling) en daarnaast € 1,40 korting op de gewone (entree-)prijs volgens het volwassenentarief. De toegangsprijs is exclusief de eventuele toeslag voor lange films, 3D evenals de eventuele aanschaf van een 3D bril. Deze toeslagen komen voor rekening van de pashouder. Evenementen zijn altijd uitgesloten.

Praktische informatie

Kinepolis
Stadshart Zoetermeer
Oostwaarts 70
2711 BB Zoetermeer

Voor meer informatie: www.kinepolis.nl

Aanbieding Kidsweek/7Days (kinderen en Jongeren)

Samen met uw kind(eren) iedere week het nieuws doornemen? Vraag met uw ZoetermeerPas een abonnement aan op Kidsweek of 7Days, enige echte kinder- of jongerenkrant van Nederland.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Met elke week nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. Maar ook veel over dieren, natuur en sport. En natuurlijk ontbreken ook de moppen, strips, boek-, film- en gamerecensies niet iedere week. Zo blijven ze op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt én kunnen ze zelf ervaren hoe leuk lezen eigenlijk kan zijn. Met een abonnement op Kidsweek draagt u een steentje bij aan de algemene ontwikkeling van uw kind(eren). Kidsweek wordt wekelijks op donderdagochtend bezorgd.

7Days is dé weekkrant voor middelbare scholieren. 7Days brengt nieuws en actualiteiten op een manier die jongeren aanspreekt. Verder vind je er wekelijks recensies van de nieuwste games, boeken en films, interviews met nationale en internationale artiesten, shownieuws en een pagina vol strips. Kortom, alles wat jongeren willen weten en interesseert. 7Days wordt elke vrijdagochtend bezorgd door de krantenbezorger.

Wilt u een jaar/half jaar lang iedere week de krant voor uw zoon of dochter thuis ontvangen? Ga dan naar kidsweek.nl en sevendays.nl en meld u aan.

Om gebruik te maken van deze korting stuurt u het aantal bonnen dat u wilt inzetten samen met een betaalbewijs (kopie van uw bank- of giroafschrift) waaruit blijkt dat u een abonnement heeft op naar het onderstaande adres:

Gemeente Zoetermeer
Afdeling Werk Zorg en Inkomen
t.a.v. Financiële Zaken
o.v.v. ZoetermeerPas / Krantenabonnement
Postbus 15
2700 AA Zoetermeer

Aanbieding krantenabonnement (Volwassenen)

Met voordeelcheque 9 t/m 13 kunt u tot maximaal 5x € 4,- korting krijgen op een krantenabonnement of de Kidsweek/7Days ontvangen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd.

Let op: per ingeleverde bon ontvangt u € 4,- korting u kunt zelf kiezen hoeveel van de maximaal 5 bonnen u wilt gebruiken en hoe hoog u korting is (max. € 20,-).

U moet minimaal 18 jaar zijn om van de kortingsmogelijkheid op een krantenabonnement gebruik te maken. De cheque kan uiterlijk tot en met 31 december worden ingeleverd.

Om gebruik te maken van deze korting stuurt u het aantal bonnen dat u wilt inzetten samen met een betaalbewijs (kopie van uw bank- of giroafschrift) waaruit blijkt dat u een krantenabonnement heeft op naar het onderstaande adres:

Gemeente Zoetermeer
Afdeling Werk Zorg en Inkomen
t.a.v. Financiële Zaken
o.v.v. ZoetermeerPas / Krantenabonnement
Postbus 15
2700 AA Zoetermeer

Ontdekhoek Rotterdam

Schuttersweg 76
3034 RN  Rotterdam
Website: www.ontdekhoek.nl
Telefoon: 010-414 3103

De Ontdekhoek wil een maximale bijdrage leveren aan het vergroten van (een blijvend) enthousiasme van kinderen (en hun omgeving) voor wetenschap en techniek. In de werkplaats van de ontdekhoek kunnen kinderen van 4 tot en met 14 jaar proefjes doen en zo spelenderwijs meer te weten komen over de wetenschap. Denk daarbij aan zelf chips maken van aardappelen, zelf koffie branden, zelf zeepjes fabriceren.

Met keuzecheques 9 tot en met 13 heeft u recht op € 4,- korting per cheque en daarnaast ontvangt u van de Ontdekhoek Rotterdam € 4,- extra korting op de oorspronkelijke (entree-)prijs van € 11,- voor kinderen en € 9,- voor volwassenen.

Palet Welzijn

Als u 65 jaar of ouder bent en in het bezit van een ZoetermeerPas, dan heeft u met keuzecheques nummer 9 t/m 13 recht op € 4,- korting per cheque en daarnaast 25% korting op de oorspronkelijke prijs in het wijkrestaurant.

Wijkrestaurants:

 • Eetcafé De Leyens, Gondelkade 33 (wijk De Leyens)
 • Eetcafé Meerzicht, Albrandswaard 1 (wijk Meerzicht)

Koffiepunten:

 • Wijkgebouw Chaplinstrook, Chaplinstrook 8 (wijk De Leyens)
 • Recreatieruimte Bijdorp, Bijdorplaan 473 (wijk Driemanspolder)
 • Dienstencentrum Seghwaert/Noordhove, Petuniatuin 7A (wijken Seghwaert en Noordhove)
 • Buurtcentrum 'De Vlieger', Groen-blauwlaan 133 (wijk Rokkeveen)
 • Wijkcentrum Zanzibarplein, Zanzibarplein 5 (wijk Oosterheem)
 • Wijkcentrum Oosterheem, Oosterheemplein 156 (wijk Oosterheem)

SEA LIFE Scheveningen

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen en kom oog in oog met haaien, roggen, zeepaardjes en nog veel meer. Ontmoet ook de otters en de pinguïns.

Nieuw in 2018: Jurassic Seas - Reis terug in de tijd van de dinosaurussen en ontdek hoe het is om in het prehistorische tijdperk te leven.

Tegen inlevering van twee bonnen en op vertoon van de ZoetermeerPas heeft één persoon gratis toegang.

Voorwaarden

 • Niet geldig met andere aanbiedingen of acties.
 • Alleen toegang bij inlevering van twee bonnen, geen bijbetaling mogelijk.
 • Deze aanbieding geldt ook in de weekenden en vakanties.
 • Geldig tot en met 31 december 2018.

Praktische informatie

SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK Den Haag

SEA LIFE bevindt zich op de boulevard van Scheveningen, vlakbij het Hotel Kurhaus en de Pier. Deze boulevard is autovrij.

Voor meer informatie: website SEA LIFE Scheveningen

360° Stadstheater Zoetermeer

Houders van de ZoetermeerPas hebben op vertoon van hun ZoetermeerPas en tegen inlevering van een van de cheques 9 t/m 13 recht op € 4,- korting per cheque op de oorspronkelijke prijs. De begeleiderscheque geeft recht op gratis begeleiding door een volwassene van 18 jaar of ouder (alleen te gebruiken in combinatie met een van de cheques (9 t/m 13) van het kind). De maximale korting is € 20,-.

Praktische informatie

360° Stadstheater Zoetermeer
Theaterplein 10
2711 EK Zoetermeer

logo 360 graden Stadstheater Zoetermeer

Tegoed op OV-chipkaart met ZoetermeerPas-cheques

Vanaf 1 juni 2017 krijgt u met keuzecheques 9 tot en met 13 een bedrag van € 4,- per cheque tegoed op uw OV-chipkaart. U kunt het tegoed op uw OV-chipkaart laten zetten bij het HTM servicepunt bij station Centrum West (Centrum West 43) in Zoetermeer.

Neem dan mee:

 • uw ZoetermeerPas
 • de cheque(s) die u wilt inleveren
 • uw OV-chipkaart

Als u nog geen OV-chipkaart hebt, moet u die wel zelf kopen, dat kan niet met de cheques. Let op: met een persoonlijke kaart (met geboortedatum en foto) zijn er soms kortingen voor kinderen en ouderen.

Kijk voor reistijden, routeplanners en eventuele aanbiedingen van de vervoerders op:

foto met tekst 'Extra tegoed op je OV-chipkaart met ZoetermeerPas-cheques'