Voordeelcheques 9 t/m 13 - keuzecheque van € 4,-

Home > Inwoners > ZoetermeerPas - Activiteiten met voordeelcheque > Voordeelcheques 9 t/m 13 - keuzecheque van € 4,-

Voordeelcheques 9 t/m 13 - keuzecheque van € 4,-

Met voordeelcheques 9 tot en met 13 kunt u kiezen tussen verschillende activiteiten.

Aanbod

ADO Den Haag

logo ADO Den HaagOp vertoon van uw ZoetermeerPas en tegen inlevering van de keuzecheque kunt u met korting naar voetbalwedstrijden van ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Met de keuzecheques 9 tot en met 13 heeft u recht op € 4,- korting per cheque. Daarnaast ontvangt u van ADO Den Haag € 7,- korting op de prijs van de Aad Mansveldtribune van € 21,-, op basis van de onderstaande voorwaarden. U kunt zelf bepalen hoeveel cheques u wilt inzetten er wordt echter geen contant geld terug gegeven.

 • Als de Aad Mansveldtribune uitverkocht is, dan is het niet mogelijk om gebruik te maken van een alternatief. Op=op.
 • Alleen geldig voor thuiswedstrijden van ADO Den Haag. Ajax, Feyenoord en FC Utrecht en PSV thuis zijn uitgesloten.
 • Door gebruik te maken van de aankoop van een ticket met de ZoetermeerPas cheque gaat de houder van een ZoetermeerPas akkoord met het Huishoudelijk Reglement Cars Jeans Stadion en Standaardvoorwaarden KNVB.
 • Tickets en vouchers van ADO Den Haag zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
 • Reserveren van tickets is niet mogelijk. Tickets moeten worden gekocht bij de kassa van het Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Voor meer informatie: website ADO Den Haag

Attractiepark Duinrell

De grootste avonturen in het groen

Doe een Duinrell-dag en ga samen op groot avontuur in het groen! Met meer dan 40 attracties voor groot én klein wordt het een dag om nooit meer te vergeten!

Doe een Duinrell-dag en ga samen op groot avontuur in het groen! Vlieg met je kids langs de bomen in de attracties, breng met de kleintjes een bezoekje aan Wonderland, maak een familieselfie met Rick de Kikker en breng vooral een bezoekje aan het Tikibad. Want daar wordt het zowel binnen als buiten een enorme belevenis dit jaar. Glij door meer dan 1,3 km aan glijbanen, spetter erop los in kids waterpark Playa en relax in het verwarmde buitenzwembad terwijl de kleintjes genieten van de nieuwe waterspeeltuin buiten. Dat worden avonturen om nooit te vergeten!

Hoog, snel en over de kop!

Hoe groter je bent, hoe hoger en sneller de attracties worden. Voor alle helden groter dan 120 cm heeft Duinrell superspannende attracties. Maak een knettersnelle, loodrechte afdaling in achtbaan Falcon, tol in het rond in de duizelingwekkende Mad Mill, laat je natspetteren in de Splash en maak een spectaculaire vlucht in Wild Wings. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan het Tikibad, want daar wachten meer dan 10 supervette glijbanen op je! Raas naar beneden van de Flits en de Blits, vlieg naar beneden in de megasnelle Tyfoon en ga samen van de nieuwste glijbaan Triton.

Grote avonturen voor kleine helden

Ook met kleintjes beleef je grootse avonturen op Duinrell. Raas samen met jouw mini-held, gillend van de kriebels, door het Duinrell-bos in de Kikkerachtbaan en achtbaan Dragonfly. Is een échte achtbaan nog net iets te spannend? Kies dan voor een rustig ritje in de Locomotion en de Minitrein, wandel door het sprookjesachtige Wonderland of ga lekker spelen in de grote speeltuin. Ook in het Tikibad is klein zijn fijn! Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er namelijk het supertoffe kids waterpark Playa! Kids glijden er (zonder bandjes!) van 4 te gekke glijbanen.

Tikibad

Ga naar het grootste glijbanenparadijs van de Benelux!
In het Tikibad op Duinrell beleef je met 16 glijbanen meer dan een kilometer glijbaanplezier! Voor iedereen kleiner dan 120 cm is er kids waterpark Playa. Kinderen kunnen hier veilig spelen met water en glijden van 4 glijbanen. Voor iedereen groter dan 120 hebben we maar liefst 13 spannende waterattracties, zoals de Blits en de Flits, de Cycloon en de nieuwste glijbaan Triton.

NIEUW! Het Tikibad breidt uit naar buiten!
Laat de zomer maar komen! Want het Tikibad breidt uit naar buiten. Vanaf juli 2019 beleef je niet alleen binnen, maar ook buiten héél veel waterpret. Er komen nieuwe glijbanen, een verwarmd buitenbad én een gigagave waterspeeltuin voor kinderen. Komt dat zien en vooral beleven deze zomer!

Kijk voor meer informatie op www.duinrell.nl.

Houders van een ZoetermeerPas hebben op vertoon van hun ZoetermeerPas en tegen inlevering van keuzecheques nummer 9 tot en met 13 recht op € 4,- extra korting per cheque op de door Duinrell aangeboden actieprijs voor houders van een ZoetermeerPas (zie onderstaande tabel). Hierbij heeft u de keuze om 1 of meerdere cheques per bezoek in te leveren.

Duinrell (exclusief Tikibad) Tikibad Winter (4 uur) Landgoed van Sinterklaas
Actieprijs voor houder ZoetermeerPas € 19,50 vanaf € 12,50 € 15,00
Actieprijs tegen inlevering van 1 keuzecheque € 15,50 vanaf € 8,50 € 11,00
Actieprijs tegen inlevering van 2 keuzecheques € 11,50 vanaf € 4,50 € 7,00
Actieprijs tegen inlevering van 3 keuzecheques € 7,50 vanaf € 0,50 € 3,00
tot maximaal 5 keuzecheques

Het Tikibad werkt met flexibele prijzen. De extra korting is geldig op de kassaprijs van het Tikibad.

Voorwaarden

 • De Keuzecheques 9, 10, 11, 12 en 13 kunnen worden ingeleverd aan de kassa van Attractiepark Duinrell van 30 maart t/m 31 oktober 2019 (met uitzondering van 21 en 22 september), voor het Tikibad van 1 januari t/m 29 maart en 1 november t/m 31 december 2019 en Landgoed van Sinterklaas (data volgen nog).
 • De Keuzecheque is niet te gebruiken in combinatie met andere acties/aanbiedingen/e-tickets.
 • De Keuzecheque is niet inwisselbaar voor contanten.
 • Duinrell geeft geen geld terug op ingeleverde Keuzecheques.
 • De begeleiderscheque geeft recht op gratis begeleiding door een volwassenen (18 jaar of ouder) (alleen te gebruiken in combinatie met keuzecheques nr. 9 t/m 13 van het kind).

logo Duinrell - De grootste avonturen in het groen

Extra keuzecheques en begeleiderscheque

In 2018 ontvangen kinderen vanaf 3 tot 18 jaar extra keuze cheques (nummers 9 t/m 13). Daarnaast krijgt het kind ook één begeleiderscheque waarmee een volwassene van 18 jaar of ouder als begeleider gratis met het kind mee kan naar een activiteit. Deze begeleiderscheque is eenmalig geldig en kan alléén worden besteed samen met een keuze cheque met daarop hetzelfde ZoetermeerPas nummer. De begeleiderscheque is niet geldig in Kinepolis, Ayers Rock en het openbaar vervoer (OV).

Huttenbouw YMCA

De huttenbouw is een week voor kinderen uit Zoetermeer in de leeftijd 8 tot en met 12 jaar. De hele week bouwen de kinderen in de ochtend aan een eigen hut, na een (gezonde) lunch zijn er in de middag allerlei spelactiviteiten.

Meer informatie

Website: www.ymcazoetermeer.nl
met cheque 5,6 maximaal € 23,- korting per cheque

Kinepolis Zoetermeer

Oostwaarts 70
2711 BB Zoetermeer
Telefoon: 079-330 0366
Website: kinepolis.nl

Kinepolis geeft een korting van € 4,- per cheque (9 t/m 13) op de verschillende gebruikelijk toegangstarieven De cheques blijven echter wel persoonsgebonden en er mag geen geld worden teruggeven.

Daarnaast biedt Kinepolis een korting aan van € 1,20 alleen op de reguliere toegangsprijs voor een volwassene. (Let op dit geldt niet voor de andere gebruikelijke tarieven)

De toegangsprijs is altijd exclusief de eventuele aanschaf 3D bril of andere toeslagen. Deze toeslagen blijven voor rekening van de pashouder. Evenementen zijn altijd uitgesloten.

Aanbieding Kidsweek/7Days (kinderen en Jongeren)

Samen met uw kind(eren) iedere week het nieuws doornemen? Vraag met uw ZoetermeerPas een abonnement aan op Kidsweek of 7Days, enige echte kinder- of jongerenkrant van Nederland.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Met elke week nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. Maar ook veel over dieren, natuur en sport. En natuurlijk ontbreken ook de moppen, strips, boek-, film- en gamerecensies niet iedere week. Zo blijven ze op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt én kunnen ze zelf ervaren hoe leuk lezen eigenlijk kan zijn. Met een abonnement op Kidsweek draagt u een steentje bij aan de algemene ontwikkeling van uw kind(eren). Kidsweek wordt wekelijks op donderdagochtend bezorgd.

7Days is dé weekkrant voor middelbare scholieren. 7Days brengt nieuws en actualiteiten op een manier die jongeren aanspreekt. Verder vind je er wekelijks recensies van de nieuwste games, boeken en films, interviews met nationale en internationale artiesten, shownieuws en een pagina vol strips. Kortom, alles wat jongeren willen weten en interesseert. 7Days wordt elke vrijdagochtend bezorgd door de krantenbezorger.

Wilt u een jaar/half jaar lang iedere week de krant voor uw zoon of dochter thuis ontvangen? Ga dan naar kidsweek.nl en sevendays.nl en meld u aan.

Om gebruik te maken van deze korting stuurt u het aantal bonnen dat u wilt inzetten samen met een betaalbewijs (kopie van uw bank- of giroafschrift) waaruit blijkt dat u een abonnement heeft op naar het onderstaande adres:

Gemeente Zoetermeer
Afdeling Werk Zorg en Inkomen
t.a.v. Financiële Zaken
o.v.v. ZoetermeerPas / Krantenabonnement
Postbus 15
2700 AA Zoetermeer

Aanbieding krantenabonnement (Volwassenen)

Met voordeelcheque 9 t/m 13 kunt u tot maximaal 5x € 4,- korting krijgen op een krantenabonnement of de Kidsweek/7Days ontvangen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd.

Let op: per ingeleverde bon ontvangt u € 4,- korting u kunt zelf kiezen hoeveel van de maximaal 5 bonnen u wilt gebruiken en hoe hoog u korting is (max. € 20,-).

U moet minimaal 18 jaar zijn om van de kortingsmogelijkheid op een krantenabonnement gebruik te maken. De cheque kan uiterlijk tot en met 31 december worden ingeleverd.

Om gebruik te maken van deze korting stuurt u het aantal bonnen dat u wilt inzetten samen met een betaalbewijs (kopie van uw bank- of giroafschrift) waaruit blijkt dat u een krantenabonnement heeft op naar het onderstaande adres:

Gemeente Zoetermeer
Afdeling Werk Zorg en Inkomen
t.a.v. Financiële Zaken
o.v.v. ZoetermeerPas / Krantenabonnement
Postbus 15
2700 AA Zoetermeer

Madurodam

Madurodam rekent een speciaal tarief op vertoon van de ZoetermeerPas + extra korting tegen inlevering van (een van de) cheques 9 t/m 13.

 • Normaal tarief = € 19,50
 • Entree met ZoetermeerPas = € 13,50
 • Tegen inlevering van 1 cheque = € 9,50
 • Tegen inlevering van 2 cheques = € 5,50
 • Tegen inlevering van 3 cheques = € 1,50

Adres

Maduroplein 1, Den Haag

Ontdekhoek Rotterdam

Schuttersweg 76
3034 RN  Rotterdam
Website: www.ontdekhoek.nl
Telefoon: 010-414 3103

De Ontdekhoek wil een maximale bijdrage leveren aan het vergroten van (een blijvend) enthousiasme van kinderen (en hun omgeving) voor wetenschap en techniek. In de werkplaats van de ontdekhoek kunnen kinderen van 4 tot en met 14 jaar proefjes doen en zo spelenderwijs meer te weten komen over de wetenschap. Denk daarbij aan zelf chips maken van aardappelen, zelf koffie branden, zelf zeepjes fabriceren.

Met keuzecheques 9 tot en met 13 heeft u recht op € 4,- korting per cheque en daarnaast ontvangt u van de Ontdekhoek Rotterdam € 4,- extra korting op de oorspronkelijke (entree-)prijs van € 11,- voor kinderen en € 9,- voor volwassenen.

360° Stadstheater Zoetermeer

Houders van de ZoetermeerPas hebben op vertoon van hun ZoetermeerPas en tegen inlevering van een van de cheques 9 t/m 13 recht op € 4,- korting per cheque op de oorspronkelijke prijs. De begeleiderscheque geeft recht op gratis begeleiding door een volwassene van 18 jaar of ouder (alleen te gebruiken in combinatie met een van de cheques (9 t/m 13) van het kind). De maximale korting is € 20,-.

Praktische informatie

360° Stadstheater Zoetermeer
Theaterplein 10
2711 EK Zoetermeer

logo 360 graden Stadstheater Zoetermeer

Tegoed op OV-chipkaart met ZoetermeerPas-cheques

Vanaf 1 juni 2017 krijgt u met keuzecheques 9 tot en met 13 een bedrag van € 4,- per cheque tegoed op uw OV-chipkaart. U kunt het tegoed op uw OV-chipkaart laten zetten bij het HTM servicepunt bij station Centrum West (Centrum West 43) in Zoetermeer.

Neem dan mee:

 • uw ZoetermeerPas
 • de cheque(s) die u wilt inleveren
 • uw OV-chipkaart

Als u nog geen OV-chipkaart hebt, moet u die wel zelf kopen, dat kan niet met de cheques. Let op: met een persoonlijke kaart (met geboortedatum en foto) zijn er soms kortingen voor kinderen en ouderen.

Kijk voor reistijden, routeplanners en eventuele aanbiedingen van de vervoerders op:

foto met tekst 'Extra tegoed op je OV-chipkaart met ZoetermeerPas-cheques'

De Zonnebloem, afdeling Zoetermeer-Buytenwaert

Met de cheques 3,4,5 en 6 van de ZoetermeerPas krijgen gasten van de Zonnebloem korting op de verschillende besloten activiteiten/ bijeenkomsten. Met de cheques 9 t/m 13 van de ZoetermeerPas krijgen gasten van de Zonnebloem korting op de verschillende uitjes. De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke beperking die daardoor in een sociaal isolement dreigt te raken. De Zonnebloem brengt vrijwilligers en gasten samen om hun leven weer te verrijken met plezier, op stap gaan en gaan waar ze zelf niet meer dreigen te komen. De Zonnebloem draagt aan de maatschappij via deze kant haar steentje bij.

Afdeling de Zonnebloem Zoetermeer-Buytenwaert heeft ongeveer 190 gasten die meedoen aan activiteiten en/of een huisbezoek ontvangen. Per jaar zetten zich ongeveer 65 vrijwilligers van onze afdeling hiervoor in om dit voor elkaar te krijgen. Gedurende het hele jaar vinden er huisbezoeken plaats en staan er veel activiteiten op de kalender.

Meer informatie

Website: zoetermeer-buytenwaert.zonnebloem.nl
Telefoon: 079-341 4278
E-mail: zonnebloembuytenwaert@scarlet.nl

De Zonnebloem, afdeling Zoetermeer-Zuid

Met de cheques 3,4,5 en 6 van de ZoetermeerPas krijgen gasten van de Zonnebloem korting op de verschillende besloten activiteiten/ bijeenkomsten. Met de cheques 9 t/m 13 van de ZoetermeerPas krijgen gasten van de Zonnebloem korting op de verschillende uitjes. De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke beperking die daardoor in een sociaal isolement dreigt te raken. De Zonnebloem brengt vrijwilligers en gasten samen om hun leven weer te verrijken met plezier, op stap gaan en gaan waar ze zelf niet meer dreigen te komen. De Zonnebloem draagt aan de maatschappij via deze kant haar steentje bij.

Afdeling de Zonnebloem Zoetermeer-Zuid heeft ongeveer 265 gasten die meedoen aan activiteiten en/of een huisbezoek ontvangen. Per jaar zetten zich ongeveer 67 vrijwilligers van onze afdeling hiervoor in om dit voor elkaar te krijgen. Gedurende het hele jaar vinden er huisbezoeken plaats en staan er veel activiteiten op de kalender.

Meer informatie

Website: www.zonnebloem.nl/zoetermeer-zuid
Telefoon: 079-361 2040
E-mail: zonnebloemzoetermeerzuid@gmail.com