Voordeelcheques 9 t/m 13 - keuzecheque van € 4,-

Home > Inwoners > ZoetermeerPas - Activiteiten met voordeelcheque > Voordeelcheques 9 t/m 13 - keuzecheque van € 4,-

Voordeelcheques 9 t/m 13 - keuzecheque van € 4,-

Met voordeelcheques 9 tot en met 13 kunt u kiezen tussen verschillende activiteiten.

Op dit moment zijn nog niet alle aanbieders voor 2019 bekend. Binnenkort wordt deze pagina aangevuld.

Aanbod

Extra keuzecheques en begeleiderscheque

In 2018 ontvangen kinderen vanaf 3 tot 18 jaar extra keuze cheques (nummers 9 t/m 13). Daarnaast krijgt het kind ook één begeleiderscheque waarmee een volwassene van 18 jaar of ouder als begeleider gratis met het kind mee kan naar een activiteit. Deze begeleiderscheque is eenmalig geldig en kan alléén worden besteed samen met een keuze cheque met daarop hetzelfde ZoetermeerPas nummer. De begeleiderscheque is niet geldig in Kinepolis, Ayers Rock en het openbaar vervoer (OV).

Kinepolis Zoetermeer

Oostwaarts 70
2711 BB Zoetermeer
Telefoon: 079-330 0366
Website: kinepolis.nl

Kinepolis geeft een korting van € 4,- per cheque (9 t/m 13) op de verschillende gebruikelijk toegangstarieven De cheques blijven echter wel persoonsgebonden en er mag geen geld worden teruggeven.

Daarnaast biedt Kinepolis een korting aan van € 1,20 alleen op de reguliere toegangsprijs voor een volwassene. (Let op dit geldt niet voor de andere gebruikelijke tarieven)

De toegangsprijs is altijd exclusief de eventuele aanschaf 3D bril of andere toeslagen. Deze toeslagen blijven voor rekening van de pashouder. Evenementen zijn altijd uitgesloten.

Aanbieding Kidsweek/7Days (kinderen en Jongeren)

Samen met uw kind(eren) iedere week het nieuws doornemen? Vraag met uw ZoetermeerPas een abonnement aan op Kidsweek of 7Days, enige echte kinder- of jongerenkrant van Nederland.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Met elke week nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. Maar ook veel over dieren, natuur en sport. En natuurlijk ontbreken ook de moppen, strips, boek-, film- en gamerecensies niet iedere week. Zo blijven ze op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt én kunnen ze zelf ervaren hoe leuk lezen eigenlijk kan zijn. Met een abonnement op Kidsweek draagt u een steentje bij aan de algemene ontwikkeling van uw kind(eren). Kidsweek wordt wekelijks op donderdagochtend bezorgd.

7Days is dé weekkrant voor middelbare scholieren. 7Days brengt nieuws en actualiteiten op een manier die jongeren aanspreekt. Verder vind je er wekelijks recensies van de nieuwste games, boeken en films, interviews met nationale en internationale artiesten, shownieuws en een pagina vol strips. Kortom, alles wat jongeren willen weten en interesseert. 7Days wordt elke vrijdagochtend bezorgd door de krantenbezorger.

Wilt u een jaar/half jaar lang iedere week de krant voor uw zoon of dochter thuis ontvangen? Ga dan naar kidsweek.nl en sevendays.nl en meld u aan.

Om gebruik te maken van deze korting stuurt u het aantal bonnen dat u wilt inzetten samen met een betaalbewijs (kopie van uw bank- of giroafschrift) waaruit blijkt dat u een abonnement heeft op naar het onderstaande adres:

Gemeente Zoetermeer
Afdeling Werk Zorg en Inkomen
t.a.v. Financiële Zaken
o.v.v. ZoetermeerPas / Krantenabonnement
Postbus 15
2700 AA Zoetermeer

Aanbieding krantenabonnement (Volwassenen)

Met voordeelcheque 9 t/m 13 kunt u tot maximaal 5x € 4,- korting krijgen op een krantenabonnement of de Kidsweek/7Days ontvangen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd.

Let op: per ingeleverde bon ontvangt u € 4,- korting u kunt zelf kiezen hoeveel van de maximaal 5 bonnen u wilt gebruiken en hoe hoog u korting is (max. € 20,-).

U moet minimaal 18 jaar zijn om van de kortingsmogelijkheid op een krantenabonnement gebruik te maken. De cheque kan uiterlijk tot en met 31 december worden ingeleverd.

Om gebruik te maken van deze korting stuurt u het aantal bonnen dat u wilt inzetten samen met een betaalbewijs (kopie van uw bank- of giroafschrift) waaruit blijkt dat u een krantenabonnement heeft op naar het onderstaande adres:

Gemeente Zoetermeer
Afdeling Werk Zorg en Inkomen
t.a.v. Financiële Zaken
o.v.v. ZoetermeerPas / Krantenabonnement
Postbus 15
2700 AA Zoetermeer

Ontdekhoek Rotterdam

Schuttersweg 76
3034 RN  Rotterdam
Website: www.ontdekhoek.nl
Telefoon: 010-414 3103

De Ontdekhoek wil een maximale bijdrage leveren aan het vergroten van (een blijvend) enthousiasme van kinderen (en hun omgeving) voor wetenschap en techniek. In de werkplaats van de ontdekhoek kunnen kinderen van 4 tot en met 14 jaar proefjes doen en zo spelenderwijs meer te weten komen over de wetenschap. Denk daarbij aan zelf chips maken van aardappelen, zelf koffie branden, zelf zeepjes fabriceren.

Met keuzecheques 9 tot en met 13 heeft u recht op € 4,- korting per cheque en daarnaast ontvangt u van de Ontdekhoek Rotterdam € 4,- extra korting op de oorspronkelijke (entree-)prijs van € 11,- voor kinderen en € 9,- voor volwassenen.

360° Stadstheater Zoetermeer

Houders van de ZoetermeerPas hebben op vertoon van hun ZoetermeerPas en tegen inlevering van een van de cheques 9 t/m 13 recht op € 4,- korting per cheque op de oorspronkelijke prijs. De begeleiderscheque geeft recht op gratis begeleiding door een volwassene van 18 jaar of ouder (alleen te gebruiken in combinatie met een van de cheques (9 t/m 13) van het kind). De maximale korting is € 20,-.

Praktische informatie

360° Stadstheater Zoetermeer
Theaterplein 10
2711 EK Zoetermeer

logo 360 graden Stadstheater Zoetermeer

Tegoed op OV-chipkaart met ZoetermeerPas-cheques

Vanaf 1 juni 2017 krijgt u met keuzecheques 9 tot en met 13 een bedrag van € 4,- per cheque tegoed op uw OV-chipkaart. U kunt het tegoed op uw OV-chipkaart laten zetten bij het HTM servicepunt bij station Centrum West (Centrum West 43) in Zoetermeer.

Neem dan mee:

  • uw ZoetermeerPas
  • de cheque(s) die u wilt inleveren
  • uw OV-chipkaart

Als u nog geen OV-chipkaart hebt, moet u die wel zelf kopen, dat kan niet met de cheques. Let op: met een persoonlijke kaart (met geboortedatum en foto) zijn er soms kortingen voor kinderen en ouderen.

Kijk voor reistijden, routeplanners en eventuele aanbiedingen van de vervoerders op:

foto met tekst 'Extra tegoed op je OV-chipkaart met ZoetermeerPas-cheques'