Voordeelcheques 1/2 - Bibliotheek Zoetermeer

Home > Inwoners > ZoetermeerPas - Activiteiten met voordeelcheque > Voordeelcheques 1/2 - Bibliotheek Zoetermeer

Voordeelcheques 1/2 - Bibliotheek Zoetermeer

Vergroot afbeelding: Bibliotheek Zoetermeer

Op vertoon van uw ZoetermeerPas en bij inlevering van cheque 1 ontvangt u een gratis abonnement van de bibliotheek. Bij inlevering van voordeelcheque 2 ontvangt u een tegoed op uw lenerspas.

Voordeelcheque 1 - Gratis abonnement Bibliotheek Zoetermeer

Bij inlevering van voordeelcheque 1 en op vertoon van uw ZoetermeerPas ontvangt u gratis een 5-sterren abonnement van de bibliotheek (kinderen tot en met 17 jaar ontvangen een gratis jeugdabonnement).

Bij inschrijving is een persoonslegitimatie verplicht, bijvoorbeeld een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. U krijgt dan een lenerspas waarmee u zonder kosten boeken, dvd's en andere materialen kunt lenen. Bovendien kunt u iedere dag een uur gratis internetten in de bibliotheek.

Voordeelcheque 2 - Gratis gebruik van diensten Bibliotheek Zoetermeer

Bij inlevering van voordeelcheque 2 en op vertoon van uw ZoetermeerPas ontvangt u een tegoed op uw lenerspas. Met dat tegoed kunt u betalen in de bibliotheek, bijvoorbeeld voor internet, printen of kopiëren, lezingen, cursussen en nog veel meer. Dit tegoed is € 15,- en is geldig tot het eind van het jaar waarin de pas is verstrekt. Dit tegoed is niet inwisselbaar voor contant geld.

Zie ook: www.bibliotheek-zoetermeer.nl