Home > Inwoners > Vraag en antwoord > Bijstand - Kan de gemeente mijn uitkering direct doorbetalen? Bijvoorbeeld aan mijn verhuurder, gas-, water-, elektriciteitsleverancier of ziektekostenverzekeraar?

Antwoord:

Nee dat kunnen wij helaas niet doen. U moet zelf zorgen voor de betaling aan uw verhuurder, gas-, water-, elektriciteitsleverancier of ziektekostenverzekeraar.

Heeft u moeite met de administratie van uw geldzaken? De gemeente kan u helpen. Kijk voor meer informatie in het product: Hulp bij geldzaken en schulden.

Stuur door