Veiligheidsavonden in alle wijken van Zoetermeer

Home > Inwoners > Veiligheidsavonden in alle wijken van Zoetermeer

Veiligheidsavonden in alle wijken van Zoetermeer

Ook dit jaar bezoeken burgemeester, wijkwethouder en politie de wijken om met inwoners in gesprek te gaan over de veiligheid in hun wijk. Zij bespreken de stand van zaken en waar nodig nemen zij maatregelen op het gebied van veiligheid. De wijkbewoners krijgen een terugkoppeling over zaken die vorig jaar tijdens de veiligheidsbijeenkomsten zijn gemeld en besproken. Daarnaast zijn de preventieadviseur van de gemeente en de brandweer aanwezig om u voor te lichten over het voorkomen van een inbraak of brand.

Miniwoning brandweer

Bij een aantal veiligheidsavonden plaatst de brandweer op het terrein een miniwoning, waar u tips en trucs krijgt over brandveiligheid. Denk hierbij aan veilig gebruik elektrische apparatuur, veilig vluchten en het belang van rookmelders.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats in Meerzicht op woensdag 14 november vanaf 19.00 uur (start programma 19.25 uur). Aanmelden kan bij de wijkpost.

Overzicht veiligheidsavonden

Woensdag 13 juni 2018

Oosterheem, locatie: basisschool Florence Nightingale, Zanzibarplein 90

Woensdag 4 juli 2018

Buytenwegh en De Leyens, locatie: Reakt Dagbesteding, Teldersrode 25
Concept verslag veiligheidsavond Buytenwegh en De Leyens

Woensdag 12 september 2018

Rokkeveen, locatie: wijkpost Rokkeveen, Nathaliegang 79

Woensdag 3 oktober 2018

Palenstein/Driemanspolder/Dorp/Centrum, locatie: Het Atrium, Dr. J.W. Paltelaan 1

Woensdag 31 oktober 2018

Noordhove-Seghwaert, locatie: 't Span, Sullivanlijn 31

Woensdag 14 november 2018

Meerzicht, nieuwe locatie: aula van de Prinses Amaliaschool aan het Schansbos 3-4
Programma veiligheidsavond Meerzicht

Aanmelden kan per e-mail via de wijkpost van uw wijk:

Zoetermeer Veilig

De gemeente heeft het thema veiligheid hoog op de agenda staan en vindt het belangrijk dat inwoners zich veilig voelen in de stad. Het is een taak van de gemeente in samenwerking met diverse partijen. Er wordt ingezet op zowel preventie als optreden wanneer dat nodig is. De gemeente betrekt ook haar inwoners om ervoor te zorgen dat Zoetermeer een leefbare en veilige stad is en blijft. Meer informatie over veiligheid in Zoetermeer vindt u op www.zoetermeerveilig.nl.