Plan Agaat

Plan Agaat

Vergroot afbeelding: luchtfoto Agaat

In deelgebied Agaat zijn 28 koopwoningen (eengezinswoningen) gerealiseerd door Dura Vermeer en Wonen á la Carte. Deze woningen zijn eind 2019 opgeleverd.

Katwijkerlaantracé: deelgebied Agaat

In deelgebied Agaat zijn 28 koopwoningen gerealiseerd door Dura Vermeer en Wonen á la Carte, waarbij de toekomstige bewoners veel keuzevrijheid hebben gehad bij het ontwerp van hun woning. Eind 2019 zijn de woningen opgeleverd. De eerste sleutel is door wethouder Paalvast overhandigd aan de bewoners.

Middenterrein

Op het middenterrein wordt een multifunctioneel speelveld gerealiseerd waarop gevoetbald en gebasketbald kan worden. Het multifunctionele speelveld wordt geplaatst op kunstgras. De voorbereidingen voor de ondergrond zijn al eerder gedaan. Vanaf woensdag 6 mei 2020 wordt het kunstgras gelegd, hierna volgt de plaatsing van het speelveld. Volgens planning worden de werkzaamheden op dinsdag 12 mei afgerond waarna de hekken verwijderd worden en het multifunctionele speelveld klaar is voor gebruik. Lees de brief aan de omwonenden voor meer informatie.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar projectenpmv@zoetermeer.nl.

Bouwplan Agaat

Klik op de afbeelding om het bouwplan te bekijken in groter formaat (pdf)

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.