Projecten beeldende kunst

Home > Inwoners > Projecten beeldende kunst

Projecten beeldende kunst

 • Schetsidee voor kunst bij Gymworld gekozen

  (21-02-2020)

  De projectgroep kunst Gymworld, bestaande uit inwoners, gebruikers en adviseurs, heeft uit 3 schetsideeën de keuze voor het kunstwerk Letterbeeld van kunstenaar Michiel Kluiters gemaakt.

  Lees meer
 • Nieuw kunstwerk langs de Zegwaartseweg

  (24-09-2019)

  Langs de Zegwaartseweg onder het viaduct van de Australiëweg komt een nieuw kunstwerk. De projectgroep kunst Zegwaartseweg, bestaande uit inwoners en adviseurs van de gemeente, begeleiden gezamenlijk dit project. Het projectteam beoordeelt de kwaliteit van het ontwerp en of het ontwerp past binnen de opdracht. De gemeente kijkt of het technisch en financieel haalbaar is.

  Lees meer
 • Kunstopdracht IKC Overwater

  (24-09-2019)

  Bij het nieuwe schoolgebouw aan Overwater 1-3 komt ook een nieuw kunstwerk. Hiervoor is een projectgroep opgericht bestaande uit vertegenwoordigers van de Prinses Amaliaschool, Kern Kinderopvang en adviseurs van de gemeente.

  Lees meer
 • Kunst op gevel De Voorde

  (24-04-2019)

  Elke avond, wanneer het donker wordt, kunt u een bijzonder kunstwerk op de gevel van museum De Voorde ontdekken. Twee grote lampen, zogenaamde profloods, projecteren afbeeldingen van kunstenares Emmy Dijkstra op de gevel.

  Lees meer

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.

Een afspraak maken aan de balie? Bel naar 14 079.