Project Stadhuis

Home > Inwoners > Project Stadhuis

Project Stadhuis

Opening nieuwe Stadhuis-Forum. Dit feest vieren we graag met u!

Eindelijk is het zo ver: de deuren van het nieuwe Stadhuis-Forum gaan open. Met heel veel plezier nodigen de gemeente en het Forum alle Zoetermeerders uit voor de feestelijke open dagen op 26 en 27 januari 2018. Wij vinden het fijn als u komt want als inwoner van Zoetermeer bent ú onze eregast!

Bijzondere ontmoetingsplaats

Het Stadhuis en Forum zijn er namelijk voor álle Zoetermeerders. Hier werken de gemeente en het Forum (Bibliotheek Zoetermeer en tientallen plaatselijke organisaties) samen onder hetzelfde dak. Het Stadhuis-Forum is een uitnodigende plek voor informatie, ondersteuning en advies, en voor gemeentelijke diensten. Een fijne plek om te lezen en te leren. Een gezellige plek om leuke dingen te doen en mensen te ontmoeten. Kom alvast kennis maken tijdens de open dagen en ervaar zelf wat een bijzondere plek het Stadhuis-Forum is!

Veel te doen voor iedereen

Op beide open dagen staat het Stadhuis-Forum bol van de activiteiten, zoals u in het programma ziet. Van peuter tot senior: voor elke leeftijd is hier van alles te doen. En er staat iets lekkers voor u klaar! Komt u gezellig bij ons buurten? Ondanks alle werkzaamheden rondom het Stadhuis-Forum, zijn alle ingangen bereikbaar. Tot ziens op 26 en 27 januari!

Stadhuis-Forum

Kom naar een van de drie ingangen:

  • Stadhuisplein 1
  • Engelandlaan 502
  • Perron RandstadRail-halte Stadhuis

Heeft u vragen over de open dagen? Neem contact op via e-mail: contact@forumzoetermeer.nl of opendagen@zoetermeer.nl.

poster opening Stadhuis-Forum