Openingstijden Werkplein

Home > Inwoners > Openingstijden Werkplein

Openingstijden Werkplein

De ontvangstbalie van het Werkplein vindt u van 11 t/m 13 december bij de Publieksbalies van het Stadhuis-Forum aan de Engelandlaan 502 (balie 9). Het Werkplein is enkele dagen niet toegankelijk vanwege bouwwerkzaamheden. In deze periode zal Dura Vermeer de balkons voor de voormalige stadhuistoren (De Kroon) omhoog takelen en bevestigen.

De accountmanagers van het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal zijn telefonisch bereikbaar via www.zhcwerkt.nl/accountmanagers.

Werkplein Zuid-Holland Centraal

Zuidwaarts 9
2711 HA Zoetermeer
Telefoon: 14 079

Diensten op gebied van:

Bereikbaar

Balie

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Telefoon

Met vragen over werk, zorg of inkomen kunt u iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bellen met uw klantmanager of Wmo-consulent. Ook kunt u bellen met ons telefoonnummer 14 079.

Werkgeversservicepunt

Het Werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC) bemiddelt tussen werkgevers en werkzoekenden met een bijstandsuitkering. Het WSP ZHC ondersteunt werkgevers bij hun zoektocht naar personeel: van selectie van een geschikte kandidaat tot het plaatsen van mensen op bijvoorbeeld stageplekken, werkervaringsplekken en leer-werktrajecten.

Zowel werkgevers als werkzoekenden kunnen zich aanmelden bij het WSP ZHC via zhcwerkt.nl.

Werkacademie

De Werkacademie is gevestigd op het Werkplein Zuid-Holland Centraal, Zuidwaarts 9, 2711 HA Zoetermeer.
Telefoon: 06-52062473
E-mail: werkacademie@zoetermeer.nl

De Werkacademie is een intensief re-integratietraject van gemeente Zoetermeer voor werkzoekenden die direct aan het werk kunnen. Ook werkzoekenden uit gemeente Pijnacker-Nootdorp en gemeente Lansingerland kunnen aan de Werkacademie deelnemen.
Voor meer informatie: www.zoetermeer.nl/werkacademie