Werk.nl en Werkplein

Home > Inwoners > Op zoek naar werk > Werk.nl en Werkplein

Werk.nl en Werkplein

Werk.nl is de landelijke website van het UWV waar u terecht kunt voor vacatures en allerlei adviezen over het zoeken naar werk en scholing. Daarnaast kunt u er een bijstandsuitkering en een werkloosheidsuitkering (WW) aanvragen.

Het Werkplein Zoetermeer is het adres waar u heen moet als u een bijstandsuitkering hebt aangevraagd. Maar ook als u geen uitkering hebt, kunt u hier terecht voor advies en informatie. Op het Werkplein werken het UWV en de gemeente Zoetermeer samen. Daarnaast zijn er alle organisaties verzameld die diensten op het gebied van werk, opleiding en re-integratie aanbieden.

Als u een uitkering hebt, krijgt u bij uw zoektocht naar werk extra ondersteuning van uw klantmanager bij het Werkplein.
Meer over uitkering en werk vinden

Inschrijven op werk.nl

U hoeft u niet langer apart in te schrijven als werkzoekende. U kunt direct een uitkering aanvragen. Na deze aanvraag wordt u automatisch bij het UWV ingeschreven als werkzoekende. Zolang u een uitkering ontvangt, blijft u ingeschreven als werkzoekende. Lees meer over de procedure als u een bijstandsuitkering aanvraagt.

Contact en adressen

Telefoonnummer en adres van het Werkplein vindt u onder Loket Werk Zorg en Inkomen.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.