Op zoek naar werk

Home > Inwoners > Op zoek naar werk

Op zoek naar werk

 • Werk.nl en Werkplein

  Werk.nl is de landelijke website van het UWV waar u terecht kunt voor vacatures en allerlei adviezen over het zoeken naar werk en scholing. Daarnaast kunt u er een bijstandsuitkering en een werkloosheidsuitkering (WW) aanvragen.

  Lees meer
 • Tips voor werkzoekenden

  De mensen bij het Werkplein helpen u graag bij het zoeken naar werk, maar in eerste instantie is het uw eigen verantwoordelijkheid.

  Lees meer
 • Uitkering en werk vinden

  De gemeente wil eerst uw eigen kracht, talenten en mogelijkheden aanspreken. Als u een uitkering hebt ligt daarom de nadruk op het zoeken naar betaald werk en als het niet anders kan naar aangepast werk of werken met behoud van uw uitkering. Dat is voor uzelf beter én voor de samenleving. Uw klantmanager helpt u bij het zoeken naar geschikt werk en kan voor u verschillende trajecten inzetten.

  Lees meer
 • Geen uitkering, wel ondersteuning naar werk of participatie?

  Ondersteuning is niet alleen voor mensen met een bijstandsuitkering. Ook wanneer u géén uitkering krijgt kan de gemeente u helpen bij het vinden van werk of andere manieren om actief te worden. Woont u in Zoetermeer en heeft u interesse? Meldt u zich bij het Werkplein of maak online een afspraak met een medewerker.

  Woont u niet in Zoetermeer? Neem dan contact op met uw eigen gemeente.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.