Wie verdient een lintje?

Home > Inwoners > Nieuws > Wie verdient een lintje?

Wie verdient een lintje?

RSS

Kent u een vrijwilliger die zich al jarenlang met hart en ziel inzet? Iemand die met liefde activiteiten begeleidt in een verzorgingshuis, al jarenlang coacht bij een sportclub of zich inzet voor de jeugd bij een scoutingclub? Vraag dan een Koninklijke onderscheiding voor hem of haar aan.

Iedereen die zich in zijn vrije tijd inzet voor de medemens en de samenleving kan in aanmerking komen voor een lintje. Een organisator van evenementen, de bezorger van een clubblad, iemand die belangeloos jarenlang bestuurslid is. De meeste Koninklijke onderscheidingen worden rond Koningsdag uitgereikt. Dit jaar feliciteerde burgemeester Bezuijen veertien Zoetermeerse inwoners en een inwoner van Capelle aan den IJssel met hun Koninklijke onderscheiding.

Iemand aanmelden?

Meer informatie en het aanvraagformulier kunt u vinden op www.lintjes.nl. Het is verstandig om eerst contact op te nemen met een medewerker van de gemeente Zoetermeer, telefoonnummer 14 079 of onderscheidingen@zoetermeer.nl. Het beoordelen van de aanvragen voor de lintjesregen van 2021 kost tijd. Uw aanvraag moet dan ook vóór 1 augustus 2021 bij de gemeente binnen te zijn.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.