Vervolg van led-lampenactie voor woningeigenaren

Home > Inwoners > Nieuws > Vervolg van led-lampenactie voor woningeigenaren

Vervolg van led-lampenactie voor woningeigenaren

RSS

Bent u huiseigenaar? Doe dan mee aan de led-actie en vervang uw gloeilampen door ledlampen. Zo kunt u snel en simpel energie besparen.

In januari is er al een led-lampenactie voor woningeigenaren gestart. Bijna de helft van de woningeigenaren heeft toen meegedaan. Een enorm succes! Tijd voor een nieuwe ronde. Van zaterdag 29 mei tot en met woensdag 7 juli ontvangen alle woningeigenaren een voucher van 40 euro. Wie al eerder heeft deelgenomen, ontvangt deze per e-mail. Wie nog niet had meegedaan, ontvangt een ansichtkaart. Naast lampen en dimmers zitten nu ook diverse 'slimme stekkers' in het aanbod.

Check uw wijk

Om drukte te voorkomen verspreiden we de vouchers wijk voor wijk, in zes weken tijd. En, omdat elke woonwijk een eigen subsidiebudget heeft, heeft iedereen evenveel kans om mee te kunnen doen. Op de website energieloketzoetermeer.nl/led-actie vindt u een overzichtskaartje waarop u kunt zien wanneer u de vouchercode ontvangt.

Meer informatie

Led-lampen zorgen ervoor dat uw elektriciteitsrekening lager wordt én het vermindert de CO2-uitstoot. Een eenvoudige actie met direct resultaat! Meer informatie? Kijk dan op energieloketzoetermeer.nl/led-actie.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.