Utrechtsebaan (A12) wordt gerenoveerd

Home > Inwoners > Nieuws > Utrechtsebaan (A12) wordt gerenoveerd

Utrechtsebaan (A12) wordt gerenoveerd

De komende maanden renoveert de gemeente Den Haag de Utrechtsebaan (A12). De werkzaamheden vinden plaats op het weggedeelte tussen het begin van de Utrechtsebaan (kruising met de Zuid Hollandlaan-Benoordenhoutseweg, S101) en op- en afrit 3 'Bezuidenhout'.

De voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd in de maanden juni en augustus 2021. Vanaf 24 september 2021 tot en met maart 2022 vinden de hoofdwerkzaamheden plaats. Tijdens de hoofdwerkzaamheden blijft de Utrechtsebaan in de richting van Den Haag centrum zo vaak als mogelijk toegankelijk. Alleen tijdens enkele weekenden wordt ook de rijrichting Stad-In afgesloten. Het verkeer dat het centrum over de Utrechtsebaan wil verlaten, wordt in de gehele periode omgeleid.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden en omleidingen op: www.denhaag.nl/utrechtsebaan.

Bron: Gemeente Den Haag