Uitgifte kaarten Nieuwjaarsvoorstelling

Home > Inwoners > Nieuws > Uitgifte kaarten Nieuwjaarsvoorstelling

Uitgifte kaarten Nieuwjaarsvoorstelling

Kom dinsdag 8 januari 2019 naar de Nieuwjaarsvoorstelling van de gemeente Zoetermeer! Deze wervelende show in de grote zaal van het Stadstheater mag u niet missen.

Zoetermeerse talenten zingen, dansen en musiceren. Het thema van dit jaar is 'De groene stad'. Maak kennis met de groene kant van Zoetermeer op deze bijzondere avond, waarbij verschillende muziekstijlen elkaar afwisselen. Storytellers verzorgt de regie en productie en het Orkest Collectief begeleidt de performers.

Nieuwjaarsreceptie

Na afloop van de voorstelling, rond 21.30 uur, kunt u met het college van burgemeester en wethouders een toost uitbrengen op het nieuwe jaar. Deze receptie duurt uiterlijk tot 23.00 uur. Voor het bijwonen van deze receptie hebt u geen entreekaart nodig.

Gratis entreekaarten

In het restaurant van het Stadstheater kunt u per persoon gratis 2 entreekaarten afhalen op:

• Woensdag 12 december van 14.00 tot 16.00 uur
  • Donderdag 13 december van 10.00 tot 12.00 uur
  • Vrijdag 14 december van 18.00 tot 19.30 uur

Een half uur voor de uitgifte van de entreekaarten worden volgnummers uitgedeeld.

We delen de kaarten uit op deze 3 dagen, zodat zoveel mogelijk inwoners een kaartje kunnen bemachtigen. Elke dag delen we een vast aantal entreekaarten en zwerfkaarten uit. Op = Op. Met een zwerfkaart heeft u geen gegarandeerde plaats, maar kijken we bij aanvang van de voorstelling of er nog plaats is. Vaak blijven er plaatsen over.

Een kaart bemachtigd, toch verhinderd?

Hebt u een entreekaart of een zwerfkaart en kunt u niet komen? Lever deze dan in bij de publieksbalie van het Stadhuis. Zo kan iemand anders deze kaarten gebruiken.