Tweede fase Gastvrij Zoetermeer succesvol gestart

Home > Inwoners > Nieuws > Tweede fase Gastvrij Zoetermeer succesvol gestart

Tweede fase Gastvrij Zoetermeer succesvol gestart

RSS

De Gastvrije Geuzen - Zoetermeers allereerste 'city hosts'- zijn vanaf 1 december te zien in de binnenstad. Zij zullen voor een extra welkomgevoel zorgen en hiermee de sociale meerwaarde van de stad versterken. Een fantastisch resultaat, waarmee de gemeente en haar partners van Gastvrij Zoetermeer, het tweede deel van het project kunnen starten. Wethouders Jan Iedema (economie) en Margreet van Driel (citymarketing) vierden dit succes samen met de ondernemers tijdens een feestelijke bijeenkomst. De eerste Gastvrije Geuzen waren daar ook bij aanwezig. De wethouders hebben hen in het zonnetje gezet.

Wethouder Iedema vertelt: 'Ik ben zeer tevreden over het verloop van dit project. Ik ben ook trots op alle ondernemers die deelnamen aan de hospitality trainingen. We hebben veel met elkaar bereikt in korte tijd. Nu gaan we actief aan de slag in de stad.'

Wethouder Van Driel vult aan: 'De Gastvrije Geuzen zijn echte ambassadeurs voor de stad, die het gevoel van welkom zijn kunnen versterken en daarmee de gastvrijheid verhogen. We hopen op nog meer gastvrije geuzen om onze stad te promoten.'

Stichting Gastvrij Zoetermeer

Voorzitter Lennie Huizer, voormalig voorzitter Floravontuur en voormalig wethouder, presenteerde tijdens de bijeenkomst de Stichting Gastvrij Zoetermeer. De stichting is in het leven geroepen om onder andere de professionaliteit van de 'Gastvrije Geuzen' te waarborgen.

Aan de slag als Gastvrije Geus?

Elke enthousiaste Zoetermeerder, jong en oud, kan een Gastvrije Geus worden. Heeft u interesse? Kijk dan voor meer informatie en aanmelden op www.zoetermeer.nl/gastvrijzoetermeer.