Tuinen te huur bij wijktuinen Rokkeveen en Zegwaartseweg

Home > Inwoners > Nieuws > Tuinen te huur bij wijktuinen Rokkeveen en Zegwaartseweg

Tuinen te huur bij wijktuinen Rokkeveen en Zegwaartseweg

RSS

Bent u een tuinliefhebber en wilt u uw eigen groenten en bloemen kweken? Maar u heeft geen tuin of in uw tuin is daar niet genoeg ruimte voor. Huur dan een tuin bij de wijktuinen Rokkeveen of Zegwaartseweg.

Pak deze kans, want het tuinseizoen is net gestart en loopt tot half oktober. De tuinen (stukgrond) worden verhuurd vanaf 10 m2 en kosten € 1,05 per m2 per seizoen. Houders van ZoetermeerPas krijgen op vertoon van de pas 50% korting tot een maximum van € 10,50.

Wilt u van de zomer verse bloemen plukken en/of biologische boontjes doppen uit eigen tuin? Kom dan op wijktuin Rokkeveen op woensdag van 13.00 tot 16.00 uur of donderdag van 18.30 uur tot 20.00 uur langs. Op wijktuin Zegwaartseweg kunt op woensdag van 13.00 tot 15.00 uur langskomen. U kunt zich ook aanmelden via e-mail groenspelenleren@zoetermeer.nl.

Groenten- en kruidenplanten te koop

De vrijwilligers van wijktuin Rokkeveen hebben in de kas biologische groenten- en kruidenplanten gekweekt, buiten laten afharden en staan klaar om in uw moestuin verder te groeien! Er zijn aardbeien, verschillende kruiden, courgette- en pompoenplanten te koop. De verkoop is iedere woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en donderdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur. De opbrengst is voor de activiteiten op de wijktuin.

Kom eens kijken op wijktuin Rokkeveen aan het Spectrumsingel 50 en wijktuin Zegwaartseweg, Zegwaartseweg 25B.

Zie ook: