Speelplek Burgemeester Hoekstrapark afgesloten voor auto's

Home > Inwoners > Nieuws > Speelplek Burgemeester Hoekstrapark afgesloten voor auto's

Speelplek Burgemeester Hoekstrapark afgesloten voor auto's

De nieuw ingerichte speel- en ontmoetingsplek in het Burgemeester Hoekstrapark wordt goed bezocht. Helaas worden er ook auto's geparkeerd. Dat is niet toegestaan en levert bovendien gevaarlijke situaties op. Na herhaaldelijke waarschuwingen en bekeuringen, heeft de gemeente besloten om de plek af te sluiten voor auto's.

Hierdoor is het helaas ook niet meer mogelijk om met een auto de tent of de caravan op het veld te zetten om deze uit te proberen. Alleen bij grootschalige evenementen in De Veur, mag de organisatie bij de vergunningaanvraag een verzoek opnemen om het grasveld in te richten als parkeergelegenheid. Wanneer u met de auto een tent of caravan wilt neerzetten op een dagrecreatieplek, dan kunt u hiervoor naar de Noord Aa (zijde Lange Land) of naar het Westerpark langs de Heuvelweg (het veld achter Bowling v.d. Zalm). Bij het barbecueveld achter de voetbalvelden van DWO in het Westerpark kunt u terecht voor dagrecreatie zonder auto.

De speelplek blijft wel altijd bereikbaar voor nood- en hulpdiensten.