Sneller meldingen doen via app

Home > Inwoners > Nieuws > Sneller meldingen doen via app

Sneller meldingen doen via app

Een schone, hele en veilige stad, daar streeft Zoetermeer naar. Inwoners moeten daarom snel meldingen kunnen doen als hen iets opvalt in de openbare ruimte. Dat kan nog sneller en eenvoudiger met de MijnGemeente app.

Snel melden belangrijk

Samen kunnen we Zoetermeer leefbaar houden. Een losse stoeptegel, kapotte lantaarnpaal of rommel op straat zijn niet alleen vervelend, maar kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk dat inwoners dit snel kunnen melden. Dat kon altijd al via internet, telefonisch of bij de wijkpost, maar daar is de app bijgekomen. Een foto van de situatie en een korte omschrijving zijn genoeg. Zodra de gemeente een melding heeft ontvangen, wordt deze in behandeling genomen.

MijnGemeente app downloaden

De app is ontwikkeld voor smartphones die werken op basis van iOS of Android. De iOS versie is te downloaden in de Appstore, de Android versie via de Google Playstore. Na het installeren van MijnGemeente app moeten gebruikers zich eenmalig aanmelden. Daarna is het mogelijk om vanaf iedere plek in Zoetermeer een melding openbare ruimte te doen. Meldingen worden zo snel mogelijk en binnen de bestaande servicenormen aangepakt.