Opening Venéco Techhub in Dutch Innovation Factory

Home > Inwoners > Nieuws > Opening Venéco Techhub in Dutch Innovation Factory

Opening Venéco Techhub in Dutch Innovation Factory

RSS

Op woensdag 29 januari opende Venéco haar Techhub in het gebouw van de Dutch Innovation Factory (DIF). Venéco levert al 25 jaar toekomstbestendige oplossingen op het gebied van IT.

De DIF bevindt zich in het Dutch Innovation Park en is een absolute IT-hotspot, waar ruim 700 hbo-studenten van De Haagse Hogeschool samen met nationale en internationale IT-bedrijven kennis delen en samenwerken aan de toekomst. Wethouder Jan Iedema (Onderwijs & Economie) tijdens de officiële opening: 'Steeds meer (IT-)bedrijven vestigen zich in het Park door de mogelijkheden die deze locatie biedt. Met name de samenwerking tussen de aanwezige technologiebedrijven en aansluiting bij het (IT-)onderwijs maakt het een aantrekkelijke keuze.'

De Venéco Techhub gaat (flex)werkplek bieden aan zes medewerkers, plus een speciale ruimte voor kennis- en innovatiesessies. 'We richten onze blik graag op de horizon, verdiepen ons in wat nog gaat komen. Die eigenschap hebben we gemeen met de DIF', aldus Mark van der Windt, operationeel directeur van Venéco.

Over Venéco

Venéco levert toekomstbestendige oplossingen op het gebied van IT, met de eindgebruiker als uitgangspunt. Of het nu gaat om automatisering, telecom, beveiliging, in de cloud of op locatie. Twee woorden staan altijd centraal: expertise en service. Rond deze twee thema's is de organisatie ingericht. De ruim 70 breed opgeleide, ervaren medewerkers dragen eigen verantwoordelijkheid in goed gedocumenteerde, zelforganiserende teams. Dit leidt tot minder tijdrovende overdrachtsmomenten en een grotere persoonlijke betrokkenheid. Waar nodig wordt er een breed team gevormd van sales en technische collega's, zodat álle kennis van zaken binnen handbereik is.

logo Dutch Innovation Park

Over Dutch Innovation Park

Dutch Innovation Park (Zoetermeer) is dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. Hier delen IT-bedrijven en ruim 700 IT-studenten kennis en werken er samen. Door de synergie op het park ontstaan innovaties en nieuwe business. Dutch Innovation Park verbindt en biedt kansen. Kijk voor meer informatie op: www.dutchinnovationpark.nl.

wethouder Jan Iedema en Mark van der Windt, operationeel directeur Venéco

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.

Een afspraak maken aan de balie? Bel naar 14 079.