Ook in 2019 weer een ZoetermeerPas?

Home > Inwoners > Nieuws > Ook in 2019 weer een ZoetermeerPas?

Ook in 2019 weer een ZoetermeerPas?

Deze week ontvangen huidige ZoetermeerPashouders bericht over hun pas voor volgend jaar. Is uw inkomen van nu bekend bij de gemeente? Dan ontvangt u een brief die vertelt dat u via de post een ZoetermeerPas 2019 krijgt. Kan de gemeente uw inkomen van nu niet controleren door privacyregels? Dan krijgt u een brief die vertelt dat u vanaf 12 december een nieuwe ZoetermeerPas kunt aanvragen. Kijk voor meer informatie op www.zoetermeer.nl/zoetermeerpas.

Kent u de ZoetermeerPas nog niet?

De ZoetermeerPas is een gratis pas voor Zoetermeerse gezinnen met een laag inkomen. De pas geeft korting bij de bioscoop, zwembad of theater. U kunt ook korting krijgen op uw lidmaatschap bij verenigingen en kiezen tussen verschillende dagjes uit. Vraag 'm ook aan. Voor het nieuwe jaar kan dat vanaf 12 december.

Digitale ZoetermeerPas uitgesteld

Misschien hoorde u eerder over de ontwikkeling van de digitale ZoetermeerPas. Het is niet gelukt om dat voor de start van 2019 af te ronden. De gemeente vindt het belangrijk dat mensen de pas meteen aan het begin van het nieuwe jaar kunnen gebruiken. Voor de nieuwe digitale pas is dat niet helemaal zeker. Daarom ontvangen ZoetermeerPashouders hun pas op de gebruikelijke manier, nog met papieren cheques.

logo ZoetermeerPas