Ook in 2018 weer een ZoetermeerPas?

Home > Inwoners > Nieuws > Ook in 2018 weer een ZoetermeerPas?

Ook in 2018 weer een ZoetermeerPas?

Half november ontvangen huidige ZoetermeerPashouders bericht over hun pas voor volgend jaar. Is uw inkomen van nu bekend bij de gemeente? Dan ontvangt u een brief die vertelt dat u in december via de post een ZoetermeerPas 2018 krijgt.

Kan de gemeente uw inkomen van nu niet controleren door privacyregels? Dan krijgt u een brief die vertelt dat u vanaf 20 december een nieuwe ZoetermeerPas kunt aanvragen. Kijk voor meer informatie op www.zoetermeer.nl/zoetermeerpas.

Kent u de ZoetermeerPas nog niet?

De ZoetermeerPas is een gratis pas voor Zoetermeerse gezinnen met een laag inkomen. De pas geeft korting bij de bioscoop, zwembad of theater. U kunt ook korting krijgen op uw lidmaatschap bij verenigingen en kiezen tussen verschillende dagjes uit. Vraag 'm ook aan. Voor het nieuwe jaar kan dat vanaf 20 december.