Online condoleance voor overlijden oud-burgemeester Wegstapel

Home > Inwoners > Nieuws > Online condoleance voor overlijden oud-burgemeester Wegstapel

Online condoleance voor overlijden oud-burgemeester Wegstapel

RSS

Op 12 oktober is op 96-jarige leeftijd de oud-burgemeester van Zoetermeer, de heer Jan Willem Wegstapel, overleden. De familie bracht dit droevige nieuws naar buiten na het plaatsvinden van de crematie in besloten kring. De gemeente heeft een online condoleanceregister geopend. De familie stelt het zeer op prijs als inwoners, collega's en allen die oud-burgemeester Wegstapel hebben gekend, een condoleance en herinnering aan hem achter willen laten.

Jan Willem Wegstapel was van 17 augustus 1970 tot 14 februari 1978 burgemeester van de gemeente Zoetermeer. Hij wordt herinnerd als een gedreven burgemeester die zeer begaan was met de Zoetermeerse inwoners en zich groots heeft ingezet voor de 'groeistad' Zoetermeer. Bij zijn afscheid als burgemeester in 1978 werd het Burgemeester Wegstapelplein in het Stadshart naar hem vernoemd waardoor hij altijd met onze stad verbonden zal zijn.

Online condoleance

De gemeente Zoetermeer heeft een online condoleanceregister geopend. Via www.condoleance.nl/18037/jan-willem-wegstapel.html kunt u een condoleance achterlaten en een herinnering aan de heer Jan Willem Wegstapel.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.