Onderzoek meldingen openbare ruimte

Home > Inwoners > Nieuws > Onderzoek meldingen openbare ruimte

Onderzoek meldingen openbare ruimte

RSS

Om de dienstverlening voor de inwoners te blijven verbeteren zijn we een onderzoek gestart naar het doen van meldingen in de openbare ruimte. We zijn hiervoor een nieuwe applicatie aan het ontwikkelen. Hierdoor moet het nog eenvoudiger worden om een melding te doen van bijvoorbeeld een kapotte lantaarnpaal of stoeptegel. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe applicatie aansluit op de wensen van de inwoners, gaan we graag (online) met jullie in gesprek! Op deze manier kunnen we jullie voorkeuren en ervaringen verwerken in de nieuwe applicatie.

Wat kunt u verwachten?

De interviews vinden online plaats op 27 oktober en 3 november 2020 en worden afgenomen door onze onderzoekspartner SIM-groep. U kunt zelf aangeven welk tijdstip het beste uitkomt. Het duurt ongeveer 30 minuten. Zij verwerken uw input en gegevens uiteraard anoniem.

Wat is er nodig?

  • Ervaringen met de huidige applicatie is niet vereist.
  • Ongeveer 30 minuten van uw tijd.
  • Een laptop of tablet met een goede internet verbinding.
  • Voorkeur voor een ruimte waarin u niet gestoord kunt worden.

Aanmelden

Als u mee wilt werken aan dit onderzoek, kunt dit uiterlijk 20 oktober doorgeven aan: e.vanlieshout@simgroep.nl. Vermeldt hierbij uw e-mailadres en telefoonnummer zodat SIM contact met u kan opnemen voor het interview.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.