Nieuwe uitstraling RandstadRail-halte Stadhuis

Home > Inwoners > Nieuws > Nieuwe uitstraling RandstadRail-halte Stadhuis

Nieuwe uitstraling RandstadRail-halte Stadhuis

RSS

De RandstadRail-halte Stadhuis krijgt nieuwe plafonds en nieuwe verlichting. De werkzaamheden starten in december en zijn naar verwachting in april 2019 voltooid. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de dienstregeling van de RandstadRail.

De RandstadRail-halte Stadhuis is een belangrijke entree van de binnenstad. Om de uitstraling te verbeteren worden houten plafonds geplaatst en komt er betere verlichting. Hiervoor moet de oude staalconstructie met verlichting volledig gedemonteerd worden. Een forse verbouwing, maar met een representatieve RandstadRail-halte in het centrum van Zoetermeer als resultaat.

Eerder dit jaar is de RandstadRail-halte door open trappen en liften verbonden met het Stadhuisplein. De halte is daardoor al herkenbaar en beter te bereiken.