Meld kampioenen aan voor het Sportgala!

Home > Inwoners > Nieuws > Meld kampioenen aan voor het Sportgala!

Meld kampioenen aan voor het Sportgala!

RSS

Vrijdag 5 juli 2019 huldigen we de Zoetermeerse sportkampioenen uit 2018 op het Sportgala. Bent, of kent u een Zoetermeerse Sportheld, of een sportteam dat afgelopen jaar kampioen is geworden? Meld ze dan voor vrijdag 17 mei aan via www.sportgalazoetermeer.nl.

Als gemeente zijn we trots op onze sportkampioenen. Daarom zetten we elk jaar de Zoetermeerse sportkampioenen in het zonnetje tijdens het Sportgala. Deze huldiging vindt plaatst tijdens het Festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer op vrijdag 5 juli. Elke sportheld van 2018 ontvangt dan een aandenken. Daarnaast maken sporters kans op de eretitels Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar. Ook wordt de prijs voor de ‘Meest maatschappelijke sportaanbieder’ weer uitgereikt. Deze prijs gaat naar de club die zich onderscheidt op een positieve manier.

Meld sporters aan!

Bent of kent u een Zoetermeerder die in 2018 Nederlands kampioen is geworden? Of een medaille heeft behaald bij een Europees of een Wereldkampioenschap? Meld hem, haar of het team dan aan voor vrijdag 17 mei via www.sportgalazoetermeer.nl. Ook sporters die niet in Zoetermeer wonen, maar wel uitkomen voor een Zoetermeerse sportaanbieder komen in aanmerking voor de huldiging. Ook voor de titel 'Meest maatschappelijke sportaanbieder' kunt u verenigingen aanmelden.

Kijk voor meer informatie op de website, of mail naar sportgala@zoetermeer.nl.

winnaars Sportgala 2018

Winnaars Sportgala 2018