Maak van de zomervakantie één groot feest!

Home > Inwoners > Nieuws > Maak van de zomervakantie één groot feest!

Maak van de zomervakantie één groot feest!

RSS

Yes! Het is zomervakantie. Dat betekent even geen school. Bij de speel- en stadsboerderijen, Zoetermeer Sport en Speelmeer kunnen uw kinderen één groot feest van de zomer maken.

Speel- en stadsboerderijen

We vieren zes weken lang feest op speelboerderij Het Buitenbeest met thema's uit verschillende landen. Kom ook op ons fiësta (feest) in Mexico, Brazilië, Azië, Australië, Holland en in Italië? Dieren- en knutselliefhebbers zijn elke woensdag op De Weidemolen en De Balijhoeve van harte welkom. Voor speurneuzen ligt er een dierenspeurtocht klaar. Wie van pannenkoeken houdt moet zeker op De Weidemolen langskomen!
Meer informatie: www.stadsboerderijen.org

Wijktuin Rokkeveen

Kinderen met groene vingers en die het leuk vinden om zelf een zomerbloemstukje (24 juli) en goudsbloemzalf (28 augustus) te maken zijn van harte welkom op wijktuin Rokkeveen.

Sport en spel

Heerlijk lekker lang sporten en spelen in een zomers zonnetje kan bij Zoetermeer Sport. Geef u kinderen op voor Natuursprong in het Balijbos en het Sportfestival, bestel de SportMAILbus of laat ze kennismaken met vier verschillende sporten bij Sport4you outdoor. De Combinatiefunctionarissen Sport staan klaar, met een sportief programma!

Let op! Sport4you van 25 juli gaat niet door!

Speelmeer

In de laatste week van de zomervakantie is er het 'Speelmeer 20 jaar!' Noteer alvast in uw agenda: van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus is het groot feest in sportcentrum De Veur.
Meer informatie: www.speelmeer.nl.

Folder

De zomervakantiefolder 'Maak van jouw zomervakantie één groot feest!' is op alle basisscholen uitgedeeld. De folder niet ontvangen of zitten uw kinderen niet in Zoetermeer op de basisschool? Haal de folder dan op bij de speel- en stadsboerderijen, het Stadhuis-Forum of download deze via www.zoetermeer.nl/vakantiefolder.