Kent u iemand die een koninklijke onderscheiding verdient?

Home > Inwoners > Nieuws > Kent u iemand die een koninklijke onderscheiding verdient?

Kent u iemand die een koninklijke onderscheiding verdient?

Kent u een vrijwilliger die zich met hart en ziel inzet? Iemand die met liefde activiteiten begeleidt in een verzorgingstehuis, of al jarenlang coacht bij de sportclub? Vraag dan een koninklijke onderscheiding voor hem of haar aan.

Iedereen die zich in zijn vrije tijd inzet voor de medemens en de samenleving kan in aanmerking komen voor een lintje. Een organisator van evenementen, de bezorger van het clubblad, iemand die belangeloos jarenlang bestuurslid is. De meeste koninklijke onderscheidingen worden rond Koningsdag uitgereikt. Dit jaar reikte burgemeester Aptroot tijdens de jaarlijkse lintjesregen aan achttien mensen een koninklijke onderscheiding uit.

Iemand aanmelden?

Meer informatie en het aanvraagformulier vindt u op www.lintjes.nl. Ook kunt u contact opnemen met de afdeling Juridische Aangelegenheden en Bestuursondersteuning van de gemeente Zoetermeer, telefoonnummer 14 079 of e-mail onderscheidingen@zoetermeer.nl. Het beoordelen van de aanvragen voor de lintjesregen van 2019 kost tijd. Daarom moet de gemeente uw aanvraag vóór 1 augustus 2018 hebben ontvangen.

Lintjesregen 2018