In Zoetermeer is altijd iets te beleven

Home > Inwoners > Nieuws > In Zoetermeer is altijd iets te beleven

In Zoetermeer is altijd iets te beleven

RSS

Of je nu toe bent aan ontspanning of inspanning, in Zoetermeer is altijd iets te beleven. Ook nu Nederland in lockdown is, zijn er nog genoeg verantwoorde activiteiten in Zoetermeer veilig te ondernemen. Vanaf 18 januari is een compleet overzicht van wat Zoetermeer te bieden heeft te vinden op het nieuwe platform: www.zoetermeerisdeplek.nl.

De website biedt inspiratie, artikelen, tips, (gast)blogs en een overzicht van al het aanbod op het gebied van vrije tijd in Zoetermeer. Denk hierbij aan de thema’s: uitgaan, winkelen, eten & drinken, cultuur, natuur, sporten en wandel- en fietsroutes. Op dit moment is de inhoud van de website afgestemd op wat er nog wél kan, rekening houdend met de coronamaatregelen.

Thuisblijf tips en activiteiten

'Een frisse neus halen in de natuur, een maaltijd bestellen bij je favoriete restaurant of de stad ontdekken met één van de stadswandelingen', zegt wethouder Margreet van Driel van Citymarketing & Evenementen, 'Zoetermeer heeft heel veel groen, waardoor je dicht bij huis het gevoel van lekker buiten in de natuur kunt ervaren. Op de nieuwe website staan alle fijne natuurgebieden. Maar ook de agenda met de online evenementen die nu georganiseerd worden om het thuisblijven wat aangenamer te maken'.

Volgen

De website is er voor inwoners van Zoetermeer en is - als de lockdown voorbij is - ook de plek waar bezoekers van buiten de stad alle informatie kunnen vinden over wat er in Zoetermeer te doen is. Binnenkort wordt de website verder uitgebreid met informatie over ondernemen, wonen en studeren. Social mediagebruikers kunnen @zoetermeerisdeplek volgen op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.

Over Zoetermeer is de plek

Zoetermeer is de plek, dát belooft deze stad. De derde stad van Zuid-Holland is veelzijdig en kent veel gezichten. Het is hier aangenaam wonen, werken en ondernemen. Maar ook voor sport, studie of vrije tijd kun je hier terecht. Het is een plek waar je je welkom voelt, waar je kan wortelen en groeien. En Zoetermeer maakt plek voor mensen met ambities en innovaties die de stad sterker, mooier en duurzamer maken.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.