Gratis cursus Toekomstgericht Ondernemen

Home > Inwoners > Nieuws > Gratis cursus Toekomstgericht Ondernemen

Gratis cursus Toekomstgericht Ondernemen

RSS

Coronatijd is voor ondernemers een moeilijke periode. Er komen wel steeds meer versoepelingen, maar dan bent u er als ondernemer nog lang niet. Gaat u graag met vertrouwen de toekomst tegemoet? Dan is de gratis cursus 'Toekomstgericht Ondernemen' van Qredits misschien iets voor u.

Samen met de trainer kijkt u kritisch en met een frisse blik naar uw onderneming. Misschien net dat zetje voor extra motivatie om door te gaan. De cursus zorgt voor triggers om uzelf en uw bedrijf weer eens tegen het licht te houden en uw bedrijf vanuit daar weer te laten groeien. Met als uiteindelijke doel; een duurzaam business model voor uw bedrijf.

In 6 weken klaar voor de toekomst

De cursus verlangt inzet en betrokkenheid. U krijgt zes weken elke week online 3 uur klassikaal (met maximaal 15 andere ondernemers) begeleiding van een docent. Zowel op persoonlijk ondernemerschap als financieel vlak wordt u uitgedaagd goed na te denken over uw business model. Zodat het uiteindelijk staat als een huis! Er volgt ook nog een online terugkomsessie. Daarin staat de vraag centraal: waar staat u nu, zo'n kleine vijf maanden later?

Iets voor u?

Bent u al langer dan een jaar aan het ondernemen? Twijfelt u aan de toekomstbestendigheid van uw onderneming en denkt u aan hernieuwing of hervorming? En wilt u serieuze tijd investeren in uw onderneming? Meld u dan nu aan. Wees snel, want vol = vol! De gemeente biedt deze cursus nu gratis aan. De start van de cursus is hoogstwaarschijnlijk in september. Aanmelden en vragen stellen kan via het mailadres: m.delafuente@debinnenbaan.nl.

Meer informatie

Op tzho.nl/informatie/toekomstgericht-ondernemen vindt u meer informatie over deze cursus.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.