Gemeente Zoetermeer feliciteert de winnaars van het Sportgala 2018

Home > Inwoners > Nieuws > Gemeente Zoetermeer feliciteert de winnaars van het Sportgala 2018

Gemeente Zoetermeer feliciteert de winnaars van het Sportgala 2018

Zoetermeer, 5 juli 2019. Vanavond zijn de sportprijzen van 2018, tijdens de opening van het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer op de Markt, bekend gemaakt door wethouder Ingeborg ter Laak.

Tot Sportman is verkozen Tom Molenaar (Jiu-Jitsu) van budoschool Yotosama. Voor de tweede keer op rij wint Yara van Kerkhof (shorttrack) van YVZ de titel Sportvrouw. Tot de beste Sportploeg is uitgeroepen het Nederlandse heren curlingteam, dat volledig bestaat uit leden van de Zoetermeerse CurlingClub PWA. Het beste Sporttalent is tennisser Kyvan Rietkerk. Zijn progressie in 2018 was boven verwachting en zorgde voor mooie prestaties. Budoschool Kai Sei werd uitgeroepen tot meest Maatschappelijke Sportaanbieder van het jaar 2018. Het Sportgala werd gepresenteerd door presentator Viggo Waas.

Winnaars gefeliciteerd!

Door een technisch probleem duurt het soms langer voordat u een ontvangstbevestiging krijgt.

Onze excuses voor het ongemak.