FourICT kiest voor Dutch Innovation Factory

Home > Inwoners > Nieuws > FourICT kiest voor Dutch Innovation Factory

FourICT kiest voor Dutch Innovation Factory

RSS

Het Dutch Innovation Park verwelkomt een specialist op het gebied van procesoptimalisatie: FourICT. Wethouder Jan Iedema was aanwezig bij de officiële opening. Steeds meer IT-bedrijven vestigen zich hier door de mogelijkheden die het Park biedt. Met name de samenwerking tussen de aanwezige technologiebedrijven en aansluiting bij het IT-onderwijs maakt de Dutch Innovation Factory een aantrekkelijke keuze.

Aanjagen van succes

FourICT is een IT-bedrijf dat meewerkt aan de implementatie van diverse IT-platforms. FourICT is altijd op zoek naar creatieve en innovatieve oplossingen en gelooft dat succes draait om het maken van de juiste keuzes, samenwerking, vertrouwen en een transparante werkwijze. De Dutch Innovation Factory is de aangewezen plek om dit soort waarden tot bloei te laten komen. Daarom ziet FourICT veel kansen in de aansluiting bij het IT-onderwijs.

Een inspirerende omgeving

Henk van Ewijk (directeur FourICT) licht toe: 'We waren op zoek naar een inspirerende omgeving zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Met de nieuwe locatie in de Dutch Innovation Factory hebben we die gevonden. Het is belangrijk om gebruik te kunnen maken van de innovatielabs waar we nieuwe concepten en oplossingen uit kunnen werken. Daarbij is het bijzonder waardevol dat studenten van de Haagse Hogeschool die willen afstuderen met concrete businesscases aan de slag kunnen. De Dutch Innovation Factory biedt ons de kans om door te groeien op zowel operationeel als innovatief gebied.'

Een nieuwe aanwinst

Wethouder Jan Iedema (Onderwijs & Economie) is ook enthousiast over de komst van het bedrijf: 'Met de komst van FourICT heeft het Dutch Innovation Park een nieuwe aanwinst erbij. Wederom kiest een IT-bedrijf voor Zoetermeer. Dit motiveert mij om de samenwerking te blijven stimuleren tussen IT-onderwijs en innovatieve ondernemingen.'

logo Dutch Innovation Park

Over Dutch Innovation Park

Dutch Innovation Park (Zoetermeer) is dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. Hier delen IT-bedrijven en ruim 800 IT-studenten kennis en werken er samen. Door de synergie op het park ontstaan innovaties en nieuwe business. Dutch Innovation Park verbindt en biedt kansen. Kijk voor meer informatie op: www.dutchinnovationpark.nl.