De Natuurtuin laat de brug weer zakken!

Home > Inwoners > Nieuws > De Natuurtuin laat de brug weer zakken!

De Natuurtuin laat de brug weer zakken!

RSS

De brug in de Natuurtuin gaat vrijdag 15 februari weer naar beneden: dat betekent dat de tuin weer dagelijks open is voor het publiek. Komt u ook wandelen?

Wist u dat de Natuurtuin een afspiegeling is van de verschillende landschappen die in en rond Zoetermeer voorkomen? Ook in februari valt er al genoeg te zien. Zo staan de hazelaar en de els in bloei en ziet u de kopjes van de sneeuwklokjes al boven de grond uitkomen.

Vrijwilligers van Knotgroep Meer en Woud en Stichting Vrienden van Natuur- en Landschappentuin hebben in een hoek van de tuin bomen en struiken gerooid. Daar planten ze straks struiken die aantrekkelijk zijn voor insecten. Bij de damwand is een deel van de tuin opgehoogd met grond.

Rondleidingen

U bent van harte welkom: de toegang is gratis. Honden mogen niet mee in de Natuurtuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de Natuurtuin helaas minder goed toegankelijk. Wilt u meehelpen met de werkzaamheden in de Natuurtuin? Of wilt u een rondleiding of groepswandeling aanvragen? Mail naar info@vriendennatuurtuinzoetermeer.nl of kijk op www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl.

Zie ook: