De gemeentepolis: laag inkomen, uitgebreid verzekerd

Home > Inwoners > Nieuws > De gemeentepolis: laag inkomen, uitgebreid verzekerd

De gemeentepolis: laag inkomen, uitgebreid verzekerd

De gemeente biedt via Menzis een collectieve zorgverzekering (vanaf nu: gemeentepolis) aan voor inwoners met een laag inkomen. De gemeente betaalt mee aan de premie waardoor u tegen lagere kosten uzelf toch goed kan laten verzekeren. In december kunt u overstappen via www.gezondverzekerd.nl/zoetermeer en besparen op uw zorgverzekering.

Een zorg minder

Dankzij de collectieve zorgverzekering hebben mensen met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum een financiële zorg minder. Uw kunt het sociaal minimum voor uw leefsituatie uitrekenen op www.zoetermeer.nl/bijstandsnormen. Zoekt u meer informatie over de gemeentepolis? Bekijk dan www.zoetermeer.nl/gemeentepolis.

Iedereen goed verzekerd

U kunt kiezen uit twee pakketten. Het basispakket is ideaal voor mensen met lage zorgkosten. Heeft u uitgebreide zorg nodig? Dan bieden wij ook een pakket aan met aanvullende verzekeringen. Wethouder Groeneveld zegt:

'Ik vind het belangrijk dat wij voor mensen met een smalle beurs een uitstekende zorgverzekering aanbieden met prima dekking. De gemeente betaalt mee en neemt met dit aanbod een financiële zorg van mensen met een laag inkomen weg.'

Wilt u ook overstappen?

Doe dit voor het einde van dit jaar. Bekijk en vergelijk welk pakket het beste bij u past op www.gezondverzekerd.nl/zoetermeer of neem contact op met de klantenservice van Menzis via 088-222 4080.

sfeerfoto bij artikel gemeentepolis