Burgemeester reikt Zoetermeerse gemeentepenning uit

Home > Inwoners > Nieuws > Burgemeester reikt Zoetermeerse gemeentepenning uit

Burgemeester reikt Zoetermeerse gemeentepenning uit

Op dinsdag 25 juni 2019 ontving de heer B.I. van Vliet uit handen van de burgemeester van Zoetermeer de gemeentepenning. De heer van Vliet kreeg de penning voor zijn jarenlange verdienstelijke inzet voor de stad Zoetermeer en haar inwoners.

De heer Van Vliet heeft zich, persoonlijk en vanuit zijn werk bij de Rabobank, jaren actief ingespannen voor Zoetermeer. Door zijn inzet en bevlogenheid heeft de Rabobank veel sociale initiatieven binnen de gemeente Zoetermeer gesteund. De inzet van de heer van Vliet ging verder dan zijn zakelijke belang. Naast zijn werk was hij persoonlijk zeer betrokken bij initiatieven als het Thrillerfestival, Zoetermeer Bruist, het tegengaan van (financieel) misbruik van ouderen en Tuingezel, een plek die dagbesteding biedt voor demente ouderen.

Daarnaast heeft de heer Van Vliet persoonlijk de jaarlijkse verkiezing 'VMBO'er van het jaar' opgezet om het VMBO meer aandacht te geven. Ook is de heer Van Vliet jarenlang naast zijn baan betrokken geweest als partner in de Sociaal Economische Agenda waarmee verbinding tussen overheid, ondernemers en onderwijs is gestimuleerd.

Gemeentepenning Zoetermeer

Burgemeester Charlie Aptroot reikte de gemeentepenning uit tijdens het afscheid van de heer Van Vliet als Rayondirecteur Zoetermeer-Benthuizen-Leidschenveen-Ypenburg van de Rabobank regio Den Haag. De gemeentepenning van de gemeente Zoetermeer wordt toegekend aan personen die zich buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Zoetermeer en haar inwoners. Op maatschappelijk, cultureel of ander terrein, gedurende een aantal jaren.

Uitreiking gemeentepenning aan de heer Van Vliet

Foto: René Zoetemelk

Door een technisch probleem duurt het soms langer voordat u een ontvangstbevestiging krijgt.

Onze excuses voor het ongemak.