Aangepaste verkeersmaatregelen Eerste Stationsstraat en Karel Doormanlaan

Home > Inwoners > Nieuws > Aangepaste verkeersmaatregelen Eerste Stationsstraat en Karel Doormanlaan

Aangepaste verkeersmaatregelen Eerste Stationsstraat en Karel Doormanlaan

Vanaf vandaag heeft de gemeente extra barriers geplaatst tussen de rijbaan en fietsstrook van de Eerste Stationsstraat. De verkeersregelaars blijven de komende dagen 24 uur per dag aanwezig waarbij het verkeer handmatig wordt geregeld. Het tijdelijke verbod voor fietsers is daarom opgeheven.

Tussen 21.00 uur 's avonds en 6.00 uur 's ochtends worden de verkeerslichten weer aangezet en er blijven verkeersregelaars aanwezig om daar waar nodig, voetgangers en (brom)fietsers te begeleiden op het kruispunt. De vrachtwagens die van en naar Nutricia rijden worden momenteel begeleid door personeel van de fabriek.

De aangepaste verkeerssituatie wordt eveneens aangegeven op de informatieborden die op verschillende plaatsen bij het kruispunt zijn geplaatst. De gemeente onderzoekt momenteel welke andere maatregelen er nodig zijn om de bestaande verkeerssituatie structureel aan te kunnen passen.

De komende periode kan de verkeerssituatie mogelijk nog worden gewijzigd.