55 jaar en ouder? Ontdek hoe fit u bent tijdens de Fittest

Home > Inwoners > Nieuws > 55 jaar en ouder? Ontdek hoe fit u bent tijdens de Fittest

55 jaar en ouder? Ontdek hoe fit u bent tijdens de Fittest

RSS

Hoe fit bent u? Test het tijdens de Fittest op vrijdag 5 april in sporthal De Veur. Bloeddrukmeting, lengte- en gewichtsmeting, oog-handcoördinatietest, reactietest, zit- en reiktest en een uithoudingsvermogentest: dit zijn enkele onderdelen van de gratis Fittest voor iedereen van 55 jaar en ouder!

Beweegmarkt

Misschien heeft u nog niet ontdekt welke activiteit het beste bij u past? Of wat er voor 55-plussers te doen is bij u in de buurt? Die mogelijkheden ontdekt u op de beweegmarkt die naast de Fittest georganiseerd wordt. Verschillende sportaanbieders vertellen u daar graag wat ze voor u kunnen betekenen. De organisatie van deze test is in handen van de Combinatiefunctionarissen Sport van de gemeente Zoetermeer, Sportservice Zuid-Holland en mboRijnland.

Inschrijven Fittest

Schrijf u in, want regelmatige lichaamsbeweging en sporten hebben niet alleen een positief effect op uw gezondheid, maar zorgen ook voor gezellige sociale contacten.

Datum: 5 april 2019
Tijdstip: 10.00 tot 18.00 uur (bij voldoende inschrijvingen is de start van de laatste groep testers om 16.30 uur)
Adres: Prismalaan 40, 2718 CX, sporthal De Veur in Rokkeveen

Geef u tot 28 maart op door te mailen naar seniorensport@zoetermeer.nl. Vermeld daarbij wel uw naam, adres, woonplaats en geboortedatum en dat het om de 'aanmelding Fittest' gaat. U krijgt een bevestigingsmail. U kunt ook bellen naar 14 079.

Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol is vol.

Meer informatie: www.zoetermeer.nl/fittest.

Foto: Ron Jenner