Herontwikkeling Markt 10

Home > Inwoners > Herontwikkeling Markt 10

Herontwikkeling Markt 10

Markt 10

Een deel van het oude stadhuis (adres Markt 10) is gesloopt. De gemeenteraad heeft besloten om hier woningen te realiseren gecombineerd met voorzieningen. Het plan hiervoor moet nog worden gemaakt. De gemeente zet hiervoor de eerste stap door een concept Nota van Uitgangspunten op te stellen. In de eerste helft van 2018 zijn hiervoor verschillende samenspraakbijeenkomsten gehouden. U heeft van 28 maart tot en met 11 april 2019 uw reactie kunnen achterlaten op alle uitgangspunten via doemee.zoetermeer.nl.

Woningbouwopgave

De druk op de woningmarkt in Zoetermeer is groot en neemt toe. De gemeente heeft afgesproken in Zoetermeer 700 woningen per jaar bij te bouwen. In totaal komen er de komende tien tot vijftien jaar 10.000 woningen bij en de gemeente onderzoekt de mogelijkheden om te komen tot 16.000 extra woningen. De wens is om op deze locatie woningbouw te realiseren en zo in het centrum een deel van de benodigde woningen te realiseren.

Omgevingsspreekuur elke tweede dinsdag van de maand

Om u persoonlijk te spreken over de ontwikkelingen, is er een maandelijks omgevingsspreekuur met de projectmanager(s). U kunt daarvoor langskomen zonder afspraak. Het spreekuur is elke tweede dinsdag van de maand.

  • Tijdstip: van 18.00-19.00 uur
  • Locatie: Stadhuis-Forum, Omgevingsbalie, in de hal via ingang Stadhuisplein 1

E-mailnieuwsbrief ontvangen?

Wilt u digitaal op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het gebied rond de Dobbe? Dan kunt u zich aanmelden voor onze e-mailnieuwsbrief via projectenpmv@zoetermeer.nl onder vermelding van 'e-mailnieuwsbrief Markt 10/Centraal Park Dobbe'.

Plannen voor omgeving Dobbe

Informatie over de ontwikkelingen in het Dobbegebied vindt u op www.zoetermeer.nl/dobbe.

Vragen?

Uw eventuele vragen kunt u mailen naar projectenpmv@zoetermeer.nl, onder vermelding van 'Markt 10'. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.