Hoe wordt het aanslagbiljetbedrag betaald?

Home > Inwoners > Gemeentelijke belasting betalen > Hoe wordt het aanslagbiljetbedrag betaald?

Hoe wordt het aanslagbiljetbedrag betaald?

Betalen kan op vijf manieren.

Internetbankieren

Betaal online in uw internetbankieromgeving.

Automatische incasso

Met een automatische incasso betaalt u makkelijk uw gemeentelijke belastingen en kunt u een aanslagbedrag tot en met € 20.000,- gespreid betalen. Regelt u de automatische incasso vóór 15 maart, dan kan dat in zes termijnen. Doet u dit later, dan wordt het aantal termijnen minder.

Vanwege een storing kunt u geen automatische incasso regelen via de online omgeving 'Mijn Belastingen'. Wilt u een machtiging afgeven, intrekken of uw bankrekeningnummer wijzigen? Dat kan op dit moment helaas alleen schriftelijk.

Er zijn 3 mogelijkheden:

• per e-mail > stuur uw verzoek mét uw handtekening naar belastingen@zoetermeer.nl
  • per post > stuur uw verzoek mét uw handtekening naar postbus 15, 2700 AA Zoetermeer
  • bellen > bel met 14 079 en vraag om een machtigingskaart

Onze excuses voor het ongemak.

Meer over automatische incasso

Overmaken

Maak het aanslagbiljetbedrag over op het rekeningnummer (IBAN) NL18BNGH0285047140 van gemeentebelastingen, onder vermelding van het aanslagbiljetnummer.
Let op: dit is een nieuw rekeningnummer.

Storten

Stort het aanslagbiljetbedrag op het rekeningnummer (IBAN) NL18BNGH0285047140 bij een bank of een postkantoor onder vermelding van het aanslagbiljetnummer. Let op: dit is een nieuw rekeningnummer.

Betalen aan balie

Maak een afspraak om het aanslagbiljetbedrag te betalen. U kunt alleen pinnen.