Hoe wordt het aanslagbiljetbedrag betaald?

Home > Inwoners > Gemeentelijke belasting betalen > Hoe wordt het aanslagbiljetbedrag betaald?

Hoe wordt het aanslagbiljetbedrag betaald?

Betalen kan op vijf manieren.

Internetbankieren

Betaal online in uw internetbankieromgeving.

Automatische incasso

Met een automatische incasso betaalt u makkelijk uw gemeentelijke belastingen en kunt u een aanslagbedrag tot en met € 20.000,- gespreid betalen. Regelt u de automatische incasso vóór 15 maart, dan kan dat in zes termijnen. Doet u dit later, dan wordt het aantal termijnen minder. Het verstrekken van de machtiging regelt u via Mijn belastingen.

Meer over automatische incasso

Overmaken

Maak het aanslagbiljetbedrag over op het rekeningnummer (IBAN) NL18BNGH0285047140 van gemeentebelastingen, onder vermelding van het aanslagbiljetnummer.
Let op: dit is een nieuw rekeningnummer.

Storten

Stort het aanslagbiljetbedrag op het rekeningnummer (IBAN) NL18BNGH0285047140 bij een bank of een postkantoor onder vermelding van het aanslagbiljetnummer. Let op: dit is een nieuw rekeningnummer.

Betalen aan balie

Maak een afspraak om het aanslagbiljetbedrag te betalen. U kunt alleen pinnen.