Hoe wordt het aanslagbiljetbedrag betaald?

Home > Inwoners > Gemeentelijke belasting betalen > Hoe wordt het aanslagbiljetbedrag betaald?

Hoe wordt het aanslagbiljetbedrag betaald?

Betalen kan op vijf manieren.

Internetbankieren

Betaal online in uw internetbankieromgeving.

Automatische incasso

Met een automatische incasso betaalt u makkelijk uw gemeentelijke belastingen en kunt u een aanslagbedrag tot en met € 20.000,- gespreid betalen. Regelt u de automatische incasso vóór 15 maart, dan kan dat in zes termijnen. Doet u dit later, dan wordt het aantal termijnen minder. Het verstrekken van de machtiging regelt u via Mijn belastingen.
Meer over automatische incasso

Overmaken

Maak het aanslagbiljetbedrag over op het rekeningnummer (IBAN) NL06RABO0307970000 van gemeentebelastingen, onder vermelding van het aanslagbiljetnummer.

Storten

Stort het aanslagbiljetbedrag op het rekeningnummer (IBAN) NL06RABO0307970000 bij een bank of een postkantoor onder vermelding van het aanslagbiljetnummer.

Betalen aan balie

Maak een afspraak om het aanslagbiljetbedrag te betalen. U kunt alleen pinnen.