Coronavirus in Zoetermeer

Home > Inwoners > Coronavirus in Zoetermeer

Coronavirus in Zoetermeer

RSS

De gemeente neemt maatregelen om inwoners en medewerkers te beschermen tegen verspreiding van het coronavirus (COVID-19) Op deze pagina vindt u alle informatie bij elkaar. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd.

Banner: Alleen samen krijgen we corona onder controle

 • Laatste nieuws

  De rijksoverheid en de gemeente nemen maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Blijf op de hoogte van (veranderingen in) maatregelen en adviezen.

  Lees meer
 • Iedereen kan zich laten testen bij de GGD Haaglanden

  Banner: Bij klachten, blijf thuis en laat je testen

  Heeft u klachten passend bij het coronavirus? Vanaf 1 juni kan iedereen met milde klachten (hoesten, verkoudheid en/of koorts) door de GGD getest worden op het coronavirus.

  Lees meer
 • Geef elkaar de ruimte: blijf weg van drukke plekken en plan uw bezoek vooraf

  Banner: Vermijd drukte. Alleen samen krijgen we corona onder controle

  Alleen wordt weer iets meer samen. We gaan dus ook weer meer op pad. Geef elkaar de ruimte. Blijf (of ga) weg van drukke plekken en let op dat u afstand houdt van elkaar als u ergens naar toe gaat. Wilt u er op uit maar de drukte vermijden? Er is zoveel leuks te doen in Zoetermeer. Bekijk onze tips en maatregelen.

  Lees meer
 • Maatregelen en noodverordening

  Landelijk zijn maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Regelmatig past de rijksoverheid deze maatregelen aan. De noodverordening beschrijft de vertaling van deze maatregelen voor onze regio (Haaglanden). Bekijk de actuele situatie.

  Lees meer
 • Aanpassingen in dienstverlening gemeente Zoetermeer

  Het uitgangspunt voor de gemeente Zoetermeer is dat de gemeente doorgaat met de noodzakelijke dienstverlening. De gemeente neemt wel maatregelen om inwoners en medewerkers te beschermen. Daarom passen we een deel van onze dienstverlening aan.

  Lees meer
 • Ondernemers

  Het coronavirus kan gevolgen hebben voor uw bedrijf en uw werknemers. De gemeente werkt hard aan de lokale invulling van de maatregelen van het kabinet voor ondernemers. Op onze pagina voor ondernemers staat handige informatie, advies en het antwoord op veelgestelde vragen.
  Coronavirus: informatie voor ondernemers

 • Horeca

  Om te zorgen dat er niet teveel mensen dicht op elkaar zitten zijn er afspraken gemaakt over wat wel en niet kan. Geniet weer van een terrasje of uit eten en geef elkaar de ruimte.

  Lees meer
 • Sport & Vrije tijd

  We krijgen meer ruimte om onze vrije tijd buitenshuis door te brengen. Bekijk wat er nu allemaal kan.

  Lees meer
 • Evenementen

  Het algemene verbod op meld- en vergunningplichtige evenementen wordt per 1 juli opgeheven. Het is aan de lokale autoriteiten om te bepalen of organisatoren hun activiteit voldoende op 1,5 meter in kunnen richten en of er nog aan andere specifieke voorwaarden moet worden voldaan.

  Lees meer
 • Hulp bieden en hulp krijgen

  Wilt u hulp aanbieden of heeft u zelf hulp nodig? Of heeft u geldzorgen? Hier leest u waar u kunt helpen of u zich kunt aanmelden.

  Lees meer

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.