Home > Inwoners > Coronavirus in Zoetermeer > Laatste nieuws

De rijksoverheid en de gemeente nemen maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Blijf op de hoogte van (veranderingen in) maatregelen en adviezen.

Overzichtspagina rijksoverheid met laatste adviezen en geldende maatregelen

Het laatste nieuws en een overzicht van alle geldende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus vindt u op de website van de rijksoverheid.

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Dan kunt u bellen naar het landelijke informatienummer 0800-1351. Dit nummer is elke dag bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.

Afgesloten voorzieningen binnen Zoetermeer

Om te voorkomen dat het op sommige plekken druk wordt, heeft de gemeente sommige parkeerplaatsen bij de volgende locaties afgesloten:

• Noord Aa-gebied

Het beweegpark aan het Lange Land en het fitnesspark aan de Van der Hagenstraat in het Van Tuyllpark zijn afgesloten.

Team Handhaving en de politie houden toezicht op naleving van de regels. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Stadsnieuws ook via e-mail beschikbaar

Wij bieden u het Stadsnieuws nu ook via een e-mail nieuwsbrief aan. Dit is een extra manier om u op de hoogte te brengen. We blijven het Stadsnieuws wekelijks op donderdag in het Streekblad publiceren en u vindt het laatste nieuws altijd op onze website. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich afmelden via de link in de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief Gemeentenieuws

Hieronder vindt u de meest recente Stadsnieuws edities: