Aanpassingen in dienstverlening gemeente Zoetermeer

Home > Inwoners > Coronavirus in Zoetermeer > Aanpassingen in dienstverlening gemeente Zoetermeer

Aanpassingen in dienstverlening gemeente Zoetermeer

RSS

Het uitgangspunt voor de gemeente Zoetermeer is dat de gemeente doorgaat met de noodzakelijke dienstverlening. De gemeente neemt wel maatregelen om inwoners en medewerkers te beschermen. Daarom passen we een deel van onze dienstverlening aan.

Draag een mondkapje

Landelijk en dus ook in Zoetermeer is het sinds 1 december verplicht om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimten (denk aan winkels, overdekte passages, musea, bioscoop, theater etc.). Zorg daarom dat u altijd een mondkapje bij u heeft. Daarmee beschermt u zichzelf en anderen. Brengt u een bezoek aan het Stadhuis-Forum om bijvoorbeeld uw paspoort op te halen, dan moet u een mondkapje dragen. Hetzelfde geldt voor alle bezoekers van het Werkplein.

Aanpassingen in de dienstverlening

Gemeentelijke belastingen en invorderingen

De betalingsverplichting van de gemeentebelastingen is voor inwoners die als gevolg van de coronacrisis financiële problemen ondervinden, opgeschort van 31 mei naar 31 augustus 2020. De invordering van de gemeentelijke belastingen via deurwaarders is stopgezet tot 31 augustus 2020. Betalingen van de gemeentelijke belastingen via een maandelijkse automatische incasso vinden wel gewoon plaats.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.

Het Stadhuis is gesloten:

  • dinsdag 27 april
  • woensdag 5 mei
  • donderdag 13 mei
  • maandag 24 mei