Aanpassingen in dienstverlening gemeente Zoetermeer

Home > Inwoners > Coronavirus in Zoetermeer > Aanpassingen in dienstverlening gemeente Zoetermeer

Aanpassingen in dienstverlening gemeente Zoetermeer

Het uitgangspunt voor de gemeente Zoetermeer is dat de gemeente doorgaat met de noodzakelijke dienstverlening. De gemeente neemt wel maatregelen om inwoners en medewerkers te beschermen. Daarom passen we een deel van onze dienstverlening aan.

Aanpassingen in de dienstverlening

Gemeentelijke belastingen en invorderingen

De betalingsverplichting van de gemeentebelastingen is voor inwoners die als gevolg van de coronacrisis financiële problemen ondervinden, opgeschort van 31 mei naar 31 augustus 2020. De invordering van de gemeentelijke belastingen via deurwaarders is stopgezet tot 31 augustus 2020. Betalingen van de gemeentelijke belastingen via een maandelijkse automatische incasso vinden wel gewoon plaats.