Vernieuwen Visie Binnenstad

Home > Inwoners > Bruisende binnenstad > Vernieuwen Visie Binnenstad

Vernieuwen Visie Binnenstad

Poster: Ja hoor, ik denk mee over de binnenstad

Welke toekomst heeft u voor ogen voor de binnenstad van Zoetermeer in 2030? Denk mee en creëer samen met ons de Nieuwe Visie Binnenstad.

De gemeente wil de kwaliteit van onze binnenstad behouden en verder versterken. Zo gaan we in de toekomst ongeveer 2.000 woningen toevoegen aan de binnenstad. Deze gaat er daardoor anders uitzien, met meer hoogbouw en meer verschillende soorten woningen. Dat betekent ook dat er meer mensen in het centrum komen wonen. Welke voorzieningen zijn er dan nodig? Hoe realiseren we groen? En wat betekent dit voor de bereikbaarheid en duurzaamheid van de binnenstad? Antwoorden op deze en andere vragen komen in de nieuwe Visie Binnenstad 2030.

Samenspraak

poster Ja hoor, ik denk mee over de binnenstadAfgelopen zomer verzamelden we alle ideeën, voorstellen en wensen voor de binnenstad van Zoetermeer. Nu zit deze samenspraak in de laatste fase. De opgehaalde informatie verwerken we in de conceptversie van de nieuwe Visie Binnenstad. Zodra de conceptvisie af is, publiceren we deze op Doe Mee. Daarna is het woord aan het college van B&W en de gemeenteraad. Zij besluiten over de Visie.

Kijk voor meer informatie op doemee.zoetermeer.nl